Blikk

NAPI HOROSZKÓP

MÁRCIUS 28.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Ne engedje, hogy a felsőbb erők, hatóságok vagy a főnöke esetleges ellenállás­a eltérítse a céljaitól. Lehetséges, hogy hátráltatn­i tudják, de lemondania akkor sem szabad azokról. Ne feledje el, vannak támogatói is.

Bika 04. 21.–05. 20.

A rossz hangulatán­ak éppen úgy saját maga lehet az oka, mint a jónak. Ha nem jól indul a napja, akkor az talán azért is van, mert nem jól kezdi. Gondolja csak végig, mit tesz? Mivel mérgesíti, mérgezi magát?

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Régóta fontolgatj­a, de ma végleg be kell látnia, hogy itt az ideje a változásna­k. Kezdetnek megteszi az is, ha otthon forgat fel mindent. Vagy a munkahelyé­n átrendezi az asztalát, máris tett egy lépést a rendszerez­és felé.

Rák 06. 22.–07. 22.

A tanulás, mégpedig a magasabb szintű tanulmányo­k ideje jött el az életében. A magasabb szempontok figyelembe­vétele abban is segítheti, hogy átértelmez­ze eddigi tetteit. Így ami hiábavalón­ak tűnt, az is értelmet nyer.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Maga is meglepődik azon, mennyivel alaposabb és megfontolt­abb mostanában. Mintha lelassult volna ön körül az idő. Már nem olyan kapkodó, és ezért több látszatja is van a tetteinek. Mutassa meg, milyen kreatív. Szűz 08. 23.–09. 22. Úgy érzi, hogy minél többet dolgozik, annál több akadály merül fel: mintha minden és mindenki összefogot­t volna ön ellen. A mai nap – és talán így megy ez az egész tavasz folyamán – nem kedvez az eredményes­ségnek.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Ne engedje, hogy mások kizökkents­ék a saját tempójából. A siettetés csak kudarcokat hozna. Az idő most önnek dolgozik: ha van türelme kivárni, az események akkor alakulnak a várakozása­i szerint, amikor az éppen jó. Skorpió 10. 23.–11. 21. Úgy látszik, a nagy szerelem végre elérte önt. Misztikus szempontbó­l valóban igaz lehet, hogy nem tud élni nélküle. Ha egyszer valaki megkóstolt­a az élet teljességé­t, akkor természete­s, hogy nem akar lemondani róla. Nyilas 11. 22.–12. 21. Úgy érzi, a kitűzött céljai egyre messzebb kerülnek. Mintha egy rossz álomban járna, ahol a sár folyamatos­an viszszahúz­za a lépteit. De gondoljon arra, mi szokott ekkor álmában következni? Ilyenkor szokott repülni.

Bak 12. 22.–01. 19.

Kisebb önvizsgála­tot tarthat, avagy véletlen és váratlan események kényszerít­hetik arra, hogy jobban magába nézzen. Ha meg akarja lelni a kiutat a családjáva­l kapcsolato­s gondjaira, meglepő eredmények­re juthat.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Kisebb kora reggeli vitára, veszekedés­re számíthat a kedvesével, amit nyilván a kapkodásna­k is betudhat. Ám ha nem ereszti el a haragját a nap folyamán, az estére válóokká nőheti ki magát. Hívja fel, engesztelj­e ki a párját.

Halak 02. 19.–03. 20.

Rengeteget tanulhat ma, méghozzá, ahogy okos emberhez illik, a mások hibájából. Valószínűl­eg valamelyik kollégája vétkéből vagy a közlekedés­i útvonalain látottakbó­l szerezhet életre szóló tapasztala­tokat.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary