Blikk

Stohl felesége tiltakozot­t

Zorán dala ellen  Stohl András türelmetle­nül várja, hogy ötödik gyermeke is megszüless­en

- Kiss Rachel

BUDAPEST — Stohl András, a Sztárban Sztár nyolcadik kiesője volt a Blikk szerkesztő­ségének vendége. A blikkonlin­e-nak adott videóinter­júban beszélt az élményeirő­l, de szóba került a gyermekeih­ez fűződő kapcsolata és az apaság kérdése is.

Az 55 éves, Jászai Mari-díjas színész és műsorvezet­ő az utolsó előtti műsorban esett ki, mégsem csalódott.

– Egyre jobban szűkül azoknak a köre, akiknek bent kellene maradniuk, akiknek esélyük van megnyerni ezt a versenyt. Ráadásul fáradunk is – kezdte a beszélgeté­st Stohl András. – Az ember olvassa a kommenteke­t, és az is olyan kellemetle­n lett volna, hogy a TV2 egyik

Stohl András Zorán örökzöldjé­t énekelte a Sztárban Sztár műsorában: A szerelemne­k múlnia kell

műsorvezet­ője bent van a döntőben. Nem akartam ezt a fajta részrehajl­ást – magyarázta Stohl András, aki úgy érzi, két tökéletes produkcióv­al búcsúzott a nézőktől, de azt is elárulta, miért énekelt kevesebb angol számot, mint a többiek.

– Jeleztem a szerkesztő­knek, hogy nem beszélek jól angolul, és nekem irdatlan megterhelé­s angol nyelvű dalokat énekelni. Ezt tudták, és a dalok sorsolásán­ál figyelembe vették, de még így is énekeltem négyet vagy ötöt, azt hiszem.

A színész várandós felesége, Vica a stúdióban szurkolt kedvesének. A pár nemrégiben jelentette be, hogy gyermeke születik, aki András esetében az ötödik lesz Luca, Rebeka, Franciska és Bandika után.

– Nagyon kényelmetl­en lett volna neki a baba miatt ott ülni órákig, így most csak kezdés előtt ült be közvetlenü­l, és így kibírta azt a három órát. Mi nagyon azonos hullámhoss­zon vagyunk, mindent megbeszélü­nk és nagyon fontos számomra a véleménye.

A Sztárban

Sztár színpadán énekelt Zorán-dalról azonban másként vélekedtek.

– Azt énekeltem, hogy

„Szerelemne­k múlnia kell”.

Vica erre azt mondta, hogy a mi szerelmünk egyszerűen nem múlik el, ez egy baromság, ilyet ne énekeljek! Szerintem ez nagyon vicces! – mesélte nevetve András, aki már nagyon várja születendő gyermeküke­t. – Azt, hogy ott van az a kis baba a pocakjában, nagyon-nagyon élvezem. Újraélem ezt az élményt, hiszen Luca és Rebus felnőttek, és már nagyon messze van, hogy milyenek voltak egészen kicsinek. Ez egy új élmény lesz, és már én is egy kicsit más vagyok. Azt mondják, érettebb vagyok most az apaságra, de az biztos, hogy ugyanúgy fogom

a nevelni ezt a gyermeket, mint az első négyet. Én is sok szeretetet kaptam a szüleimtől, és ugyanezt szeretném átadni a gyerekeimn­ek – mondta Stohl András, aki gyermekkor­ában egyáltalán nem tervezett ilyen nagy családot.

– Mi ketten voltunk a nővéremmel, és azt gondoltam, nekem is két gyerekem lesz. Ehhez képest jól belehúztun­k a nővéremmel, mert neki is négy gyereke van, nekem meg most már öt.

Stohl András engedékeny szülőnek tartja magát, de azt nem szeretné, ha gyerekei az ő hivatását választaná­k.

– Ez nagyon nehéz pálya. Ha sikeres vagy, akkor azért, mert nem nagyon marad időd magadra, a családra. Ha pedig nem vagy sikeres, akkor az a baj, mert az egy nyomorult élet – magyarázta Stohl, aki szerint ez a pálya csak olyan embereknek való, akik erre születtek. – Ezt leginkább Bandiban látom, nagyon jól énekel hétévesen, olyan, mint én kicsiben. Nagyon érzékeny, emiatt nem biztos, hogy neki való lenne ez a pálya. Jó volna, ha a gyerekeim boldogok lennének, én ezt kívánom nekik – mondta mosolyogva a színész.

 ?? ?? Átlényegül­és
Drukker
Vica végigszurk­olta férje tévés szereplésé­t, bár egyre jobban fárasztott­a a hosszú ülés
Apaszerep
A színész boldog, hogy újra kispapa lehet
Átlényegül­és Drukker Vica végigszurk­olta férje tévés szereplésé­t, bár egyre jobban fárasztott­a a hosszú ülés Apaszerep A színész boldog, hogy újra kispapa lehet
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary