Blikk

Kisó kifaggatta Bublét

- N. Sz.

BUDAPEST — Micsoda élmény: Kiss Orsolyának, azaz Kisónak nemrég lehetősége volt a négyszeres Grammy-díjas Michael Bublével interjút készíteni a Sláger FM-ben. A műsorvezet­ő a beszélgeté­s kuliszszat­itkairól Kisó a Sláger FMben készíthete­tt interjút is a világsztár­ral, mesélt a Blikknek. az előre megbeszélt A tehetséges 15 perc helyett zenésznek fél órát csevegtek

– és hamarosan négygyerme­kes apának – múlt héten jelent meg a 11. stúdióalbu­ma, melynek különleges­sége, hogy az első hivatalos videóklipb­en a várandós felesége szerepel, így szavak nélkül jelentetté­k be, hogy negyedjére is szülői örömök elé néznek. Kisó bevallása szerint a világsztár nagyon közvetlen volt, és hamar találtak közös témát is. Kisó korábban versenysze­rűen műkorcsoly­ázott, Bublé pedig a jéghoki szerelmese. Az interjúban elmondta, három dologra tart igényt a fellépések előtt: egy fekete törülközőr­e, egy üveg vízre, és az adott ország legjobb hokicsapat­ától egy korongra. A jeges sport szeretete azonban nem ér véget itt nála.

– Mondhatni, van hol tartania a korongokat, kiderült ugyanis, hogy a házuk alagsorába­n

A Grammy-díjas kanadaiola­sz van egy jégpálya! – árulta el Kisó lelkesen, aki végül az ígért 15 perc helyett hosszabban beszélgeth­etett Bubléval.

Ugyanakkor nem mindenki ilyen szerencsés.

– Amikor egy sztár interjút ad, vannak előre lebeszélt jelek, amikből a menedzser tudja, hogy meg kell szakítania a beszélgeté­st. Ilyenkor szólnak, hogy utolsó kérdés következik, vagy egy perc van hátra. Michael poénosan megjegyezt­e, orrtúrássa­l jelezné, ha megszakíta­ná a beszélgeté­st, de ilyen még nem fordult elő – magyarázta a rádiós.

 ?? ?? Titok
világsztár, Michael Bublé elárulta, a jégkorong szerelmese, saját pályája is van
Titok világsztár, Michael Bublé elárulta, a jégkorong szerelmese, saját pályája is van
 ?? ?? Csevegett
Csevegett

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary