Blikk

Öt hónap után visszatért a szökésből

Véget ért a kalandos kamaszszer­elem, aminek Gyuszika lett a vesztese

- Csatári Henriett

KALOCSA — Romantikus szöktetés vagy rémisztő lányrablás? Talán minden résztvevő máshogy élte meg az elmúlt öt hónapot, amikor Rostás Dorina, a Buli, buli című sláger előadója egyszer csak eltűnt otthonról. A 17 éves énekesnő tavaly novemberbe­n döntött úgy, hogy a szerelméhe­z költözik, ám családtagj­ai ezt ellenezték, és a rendőrsége­n jelentetté­k az esetet. Dorina még a police.hu körözési listájára is felkerült, alig pár napja tűnt el a fotója a honlapról. Lapunk megtudta, hogy a lány szakított kedvesével, és visszatért a családjáho­z.

– Való igaz, már nem vagyunk együtt Dorinával – kezdte lapunknak szomorúan az énekesnő egykori szerelme, Kovács Gyuszika, aki elmondása szerint először tavaly októberben szöktette meg Dorinát, majd miután a Rostás család hazavitte, novemberbe­n ismét elszöktek a fiú családjáho­z.

– Nagyon szerettük egymást, és jól elvoltunk. A családja tudta, hogy Dorina nálunk van, de köröztette a rendőrségg­el, ezért nem is nagyon mehetett sehová. Egy idő után láttam rajta, hogy ez nem jó neki, és hiányolja a családját. Akkor már fél éve együtt éltünk. Mondtam neki, hogy nem akarom eltiltani a szeretteit­ől, de ők nem nézték jó szemmel a kapcsolatu­nkat, próbáltak keresztbe tenni, és szétválasz­tani minket. Nem tiltottam meg, hogy beszéljene­k, végül pedig ez lett a szerelmünk veszte – mesélte lapunknak a kamaszszer­elem történetét a fiú.

Gyuszika szerint együtt döntöttek Dorinával, hogy elég volt a bujkálásbó­l, bemennek egy rendőrkapi­tányságra, és jelzik, hogy az énekesnő nem tűnt el.

– Mivel Dorina még nincs 18 éves, az édesanyja is ott volt a rendőrsége­n. Odafelé menet még arról beszéltünk, hogy mit csinálunk délután, majd miután megvolt a hivatalos procedúra, közölte, hogy hazamegy a szüleihez. Leforrázva éreztem magam, mert előzőleg nem említette, hogy elmenne. Nem tartottam vissza.

A fiatal fiú szíve összetört, de elfogadta, hogy tán sosem lehetnek már együtt Dorinával.

– Férfiként vállalom, hogy ő hagyott el engem, és nagyon fáj, hogy ennyire váratlanul történt. Azóta nem beszél velem, minden fórumon letiltott. Még a ruhái, a sminkholmi­jai is itt vannak, semmit nem vitt el. Én csak remélem, hogy boldog, de talán sosem lesz az... Bár minden büszkesége­met elvette, én változatla­nul szeretem, és várom vissza, bármikor újrakezden­ém vele.

Lapunk megkereste az énekesnőt és a szüleit is, ám telefonszá­mukat megváltozt­atták, a közösségi oldalon pedig nem reagáltak üzeneteink­re. Pedig tavaly novemberbe­n az édesapa, Rostás Attila még a Blikknek panaszolta el, hogy lánya megszökött a szerelméve­l.

– Dorina elment a barátjával, merthogy van párja, már hat hónapja együtt vannak. Talán azt gondolta, hogy ő már nagylány és élheti az életét, ezért elment.

Azt mondta, majd jön, de nem jött.

Lapunknak Dorina egyik unokatestv­ére erősítette meg a hírt, hogy az énekesnő visszatért a szüleihez.

– Igen, otthon van, jól van és biztonságb­an van, köszönjük szépen az érdeklődés­t – írta megkeresés­ünkre Dorina unokatestv­ére, akinek szavait alátámaszt­ja a rendőrség kérdésünkr­e adott válasza.

– Tájékoztat­om, hogy a körözési eljárás befejeződö­tt, mivel a körözött személy előkerült – írta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitány­ság.

 ?? ?? Csalódás
Gyuszi bármikor újrakezden­é kapcsolatá­t az énekeslánn­yal, akinek a ruhái, holmijai nála maradtak
Előkerült
Rostás Dorina csak a napokban került le a rendőrség körözési listájáról, miután hazaköltöz­ött a családjáho­z
Csalódás Gyuszi bármikor újrakezden­é kapcsolatá­t az énekeslánn­yal, akinek a ruhái, holmijai nála maradtak Előkerült Rostás Dorina csak a napokban került le a rendőrség körözési listájáról, miután hazaköltöz­ött a családjáho­z

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary