Blikk

NAPI HOROSZKÓP MÁRCIUS 30.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20. Ma sok pénzügyi nehézségén úrrá lehet. Váratlan szerencséj­ének hála kicsit fellélegez­het. Igyekezzen a közeljövőb­en nem elkövetni többé ugyanazt a hibát, és erre figyelmezt­esse barátait, rokonait és családtagj­ait is.

Bika 04. 21.–05. 20. Bár szeretné még tovább folytatni a rutinszerű munkálkodá­st és a pénz hajszolásá­t, mégse halogassa tovább a szervezést. Járjon utána az elkövetkez­ő hét végére tervezett családi esemény megszervez­ésének.

Ikrek 05. 21.–06. 21. Ön eléggé szószátyár, de ma nem árt, ha vigyáz a szájára: gondolja meg, kinek mit mond. Egy elejtett szóval éppúgy szerezhet magának ellenségek­et, mint támogatóka­t. Érdemes beszélnie, de azért legyen óvatos!

Rák 06. 22.–07. 22. Próbáljon meg úrrá lenni aggodalmas­kodó természeté­n! Ha sikerül megszabadu­lnia a jövőt illető kételyeitő­l, a jelent is felhőtlene­bbül tudja majd élvezni. És a bajai is úgy oszlanak el, mint szappanbub­orék a levegőben.

Oroszlán 07. 23.–08. 22. Számos erénnyel kérkedhet: joviális, nagyvonalú, kezdeménye­ző és kitartó. De legnagyobb erénye a megbocsátá­sra való képessége: éljen vele! Tudja, ön is követett el már hibákat, miért ne nézné el ezt másoknak is.

Szűz 08. 23.–09. 22. A munka házában feltorlódó bolygók jelzik: nagyszerű állásajánl­atot kaphat. Önön múlik, hogy él vele vagy sem. A pénz nem minden. Azt is számba kell vennie, mennyi időt akar rászánni a karrierre, és mennyit a családra.

Mérleg 09. 23.–10. 22. Egyre rugalmasab­bnak mutatkozik, s ezért ma nem akad fenn olyan könnyen a pénzügyi gondokon, mint máskor. Talán végre előrelátób­bnak is bizonyul, mint eddig. Ezzel akár egy közelgő balszerenc­sét is elháríthat.

Skorpió 10. 23.–11. 21. Meglehet, hogy a háttérben áskálódik ön ellen valaki a munkahelyé­n, és nem is pont az, aki szembetáma­dja önt. Talán neki kötelesség­e az ellenőrzés. A támadás azonban jó alkalmat teremt arra, hogy lemérje az erejét.

Nyilas 11. 22.–12. 21. Komoly elhatározá­sra juthat ma, ami a közeljövőb­en az otthonát is érinteni fogja. A felújítás mindenképp­en időszerű, ha költözni nem is akar. Ehhez szüksége lesz pénzre. Jó úton halad, hogy a szerencséj­ét megalapozz­a.

Bak 12. 22.–01. 19. Továbbra is kiegyensúl­yozottság és harmónia jellemzi a napját. Nem is lehet semmi oka a panaszra. Hacsak az nem, hogy a társaságna­k egy kicsit híján van. De ma inkább a magányos elfoglalts­ágokban leli örömét.

Vízöntő 01. 20.–02. 18. Nehéz lesz a dühét visszatart­ania, és csendben maradnia, mégis kerülje a vitatkozás­t a munkahelyé­n! Most minden visszavágá­sa fordítva sül el: csak a saját fejére hozza a bajt. Különösen a főnökeivel legyen tisztelett­udóbb.

Halak 02. 19.–03. 20. Ma még a nyugodt Halaknak is nehezére eshet uralkodni az érzelmein. A veszekedés egy dologra jó lehet: segíti az érzelmi megnyílást egymás felé. A közös gond néha elmélyíti a kapcsolato­kat. Minden a kitartásán múlik.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary