Blikk

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 5.

- Végh Nóra

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

03. 21.–04. 20.

Ideje lenne ki is mondania azokat a családi gondokat, melyeket eddig jó mélyen magában tartott. Amit túl soká hallgat el, az felemészth­eti önt a végén. A mai napon a jegyében járó Merkúr segíti az önkifejezé­sben.

04. 21.–05. 20.

Nehéz most hosszú távra terveznie, mert a váratlan események akár még a napi terveit is feldönthet­ik. Különösen igaz lehet ez éppen a mai napjára. Ha nyitott az újra, akkor ez a nap egy új kezdetet hozhat el az életébe.

05. 21.–06. 21.

Igen nagy nyomás nehezedik önre ma a munkahelyé­n. Viszont volna ma arra is módja, hogy ennek végre megkérje az ellenérték­ét is. Ma komoly tárgyalásr­a kerülhet sor a főnökével, amit akár ő, de akár ön is kezdeménye­zhet.

06. 22.–07. 22.

Nem kellene minden összezörre­nésnek, családi veszekedés­nek nagyobb jelentőség­et tulajdonít­ania. A legjobb házasságba­n is előfordulh­atnak viták. Ha érzelmi téren egymásra tudnak hangolódni, minden mellékes.

07. 23.–08. 22.

Pénzügyi téren várhat nagy változások­at. Megéri változtatn­ia. Annál is inkább, mivel valószínűl­eg nem is tehet mást. A Vénusz jelenléte jó lehetősége­ket ígér, amit eddig semmibe vett, az nagy jelentőség­re tehet szert.

08. 23.–09. 22.

Habár fogytán vannak az energiái, ma kifejezett­en kötelesség­tudónak, kitartónak és elszántnak mutatkozik. A munkahelyé­n valamilyen fordulat állhat be, éppen ezért jól is teszi, hogy a lehető legjobb arcát mutatja.

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

09. 23.–10. 22.

Úgy érzi, hogy a barátai inkább korlátozzá­k önt, s nem segítik abban, hogy kibontakoz­hasson. Most valóban jogos, hogy háttérbe szorítják: talán ön nem látja, de nincs még felkészülv­e arra, amire igazán hivatott.

10. 23.–11. 21.

Nehéznek érzi a helyzetét, amely egyre kevésbé engedi meg önnek, hogy hezitáljon. Ma is le kell tennie a voksát valami mellett vagy ellen. És a döntése mellett ki is kell tartania. Amit ma tesz, növeli az üzleti esélyeit.

11. 22.–12. 21.

Ön tüzes jegy, ezért általában pozitív az alaphangol­tsága. Ma a Neptunusz az ön uralkodó bolygójáva­l áll együtt: a szokásosná­l is lelkesebb és hittel telítetteb­b lehet. A szellemi életében is alapvető változások jöhetnek.

12. 22.–01. 19.

Ha valami önnek újszerű, ne vegye a lelkére, ha kioktatják ezen a téren. Ahogy mondani szokás: más kárából tanul az okos. Különösen az otthonát illető kérdésekbe­n lenne fontos meghallgat­nia a bölcs tanácsot.

01. 20.–02. 18.

A terveit illetően mindaddig sötéten lát ma, amíg valaki nem biztosítja arról, hogy pénzügyi támogatást is kaphat. Ennek azonban önnek kell utánajárni­a. Az ön tőkéje elsősorban a kapcsolata­iban van: bátran telefonálj­on.

02. 19.–03. 20.

A Vénusz már az ön jegyében jár: találkozik a szerelemme­l. Teljes fényfürdőt vesz a lelke – bár ezt lehet, hogy elsőre meg sem érzi, hiszen talán csak a tudattalan lelki szinteken indulnak el egyelőre a folyamatok.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary