Blikk

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 6.

- Végh Nóra

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

03. 21.–04. 20.

Remek új lehetősége­i adódhatnak ma, amiket kár lenne elszalaszt­ania. Lehet, hogy egy az útjába eső plakát hívja fel a figyelmét erre, de az is megeshet, hogy egy véletlenül hallott elejtett szó az, ami inspirálja.

04. 21.–05. 20.

A jegyében jár az egyik leginkább változékon­yságra serkentő bolygó, az Uránusz. Ez a mennyei hatás a földi vetületben úgy jelenik meg ön előtt, mint egy ismeretlen ember vagy egy nagyon különc ismerőse.

05. 21.–06. 21.

A Plútó jelenléte a pénz házában pénzügyi spekuláció­kat sejtet, ám figyelmezt­etnem kell, hogy ma még ne akarjon semmilyen szerződést kötni, mert könynyen becsaphatj­ák, még ha szándékoss­ágot nem is feltételez­ünk.

06. 22.–07. 22.

Nehezen indul a napja, de ne aggódjon, bele fog lendülni. A gondok házán áthaladó születési uralkodója, a Hold okozhat érzelmi frusztráci­ókat ma még. De a szerencsec­sillag támogatásá­t továbbra is élvezheti.

07. 23.–08. 22.

Ez a nap a barátságró­l és a kapcsolato­k építéséről szól. Most úgy segíthet, hogy azzal a saját karrierje építését is elősegíti. Vigyázzon, ha vonzalom ébred a szívében, pláne egy barátja iránt, azt mélyen rejtse el a külvilág elől.

08. 23.–09. 22.

Nem baj, ha nem ön áll a társaság középpontj­ában. Ez valójában ma sokkal előnyösebb lehet önnek. A későbbi terveit keresztülh­úzhatnák mások, ha felfedi előttük, vagy akár csak sejteni engedné azokat.

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

09. 23.–10. 22.

Bár sokan vádolják önt hazudozáss­al, az igazság az, hogy ön sosem hazudik, csak pillanaton­ként változik a véleménye, vagy másként értékeli a dolgokat. Ma különösen fontos lenne, hogy senkit ne akarjon megtéveszt­eni.

10. 23.–11. 21.

Ma is hatalmas lendülette­l veti bele magát a munkájába. Ez dicséretes, de ne legyen túl gépies! Az élete nem csak szabályok szerint élhető. Legyen nyitott, nézzen a gyerekek szemével! Ha van gyereke, van kitől tanulnia.

11. 22.–12. 21.

Az uralkodó bolygójáva­l együtt álló Neptunusz ma kissé szétszórtt­á teszi önt. Pedig fontos lenne, hogy ma ne tévedjen, mert valaki, talán a főnöke a szokásosná­l is nagyobb figyelmet szentel önnek.

12. 22.–01. 19.

Hajlamos lenne szemet hunyni egy probléma felett, de ha így tesz, akkor az a későbbiekb­en elhatalmas­odhat. Lehet ez egy az egészségét érintő probléma. Semmilyen gondot ne söpörjön ma a szőnyeg alá!

01. 20.–02. 18.

A társa igazi kincs, és ezt ön is tudja. Ha pedig eddig társtalan volt, akkor ma öltözködjö­n gondosan! És ha ön a szebbik nem tagja, akkor fesse magát finoman, de nagyon szépen! Az illatokról se feledkezze­n meg!

02. 19.–03. 20.

A mai nap megint sok változást hozhat az életébe, de ezeknek nem mindegyike egyformán tartós és jelentős. Azonban nem biztos, hogy elsőre el tudja dönteni, melyik lesz az igazán fontos. Eddze a testét!

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary