Blikk

Két hétig szenvedett Kriszta

-

Csak drámát vállal Julia Roberts

LOS ANGELES — Nem akar többé romantikus komédiában szerepelni Julia Roberts. A Micsoda nő és az Álljon meg a nászmenet! sztárja azt mondta, hogy lezárta pályafutás­ában ezt a korszakot, most már csak drámákban vállal munkát, szerinte nevetséges­sé tenné magát, ha még szerelmes nőt alakítana egy „szirupos” alkotásban.

Ezerlábú lett Taylor Swiftből

DENVER — A kutatók rajongásuk jeléül Taylor Swiftről neveztek el egy újonnan felfedezet­t rovart. A Sziklásheg­ységben honos ezerlábút azonosító biológus azt mondta, hogy az amerikai énekes zenéje segítette át a legnehezeb­b időszakán, amikor a sorsdöntő vizsgáira készült. Ezért döntött az elnevezés mellett.

TEXAS — Súlyos betegség támadta meg Polgár Krisztát, aki hetekig nyomta az ágyat. Az egykori szépségkir­álynőt nagyon megviselte a A modell Polgár kór, ráadásul Kriszta nem is tudták, gyomrát támadta hogy mi meg lehet a baj. A a betegség,

szinte teljesen modell öt kilót kiszáradt fogyott,

emiatt ugyanis napokig semmit sem tudott enni és inni, ráadásul további aggodalomr­a adott okot, hogy két fia is megbeteged­ett.

– Két hetembe telt, hogy most mosolyogni tudjak. Ritkán terítenek le betegségek a lábamról, háromgyere­kes anyuka vagyok, tartom magam. Öt napig egyáltalán nem tudtam enni, inni, nem maradt meg bennem semmi. A kisbabám még anyatejes, emiatt aggódtam is. A mai napig nem derült ki, hogy mi volt a baj. Arra gyanakodta­m, hogy egy kínai étteremben rosszat ehettem. Éjszaka rosszul lettem, utána pedig öt napig nem maradt meg bennem semmi – mesélte az Amerikában élő modell az RTL Reggeliben, aki borzalmas időszakot élt át.

– Annyira legyengült­em, hogy még a fürdőszobá­ig sem tudtam kimenni. Kihívtunk egy ügyeletes orvosi csapatot, akik infúziót kötöttek be, mert teljesen kiszáradta­m. Pár nappal később a gyerekekné­l is jelentkezt­ek ezek a tünetek, szerencsér­e náluk enyhébben. A mai napig nem derült ki, hogy ez vírus vagy ételmérgez­és volt, de bármi lehet, több barátom is kórházba került ilyen problémák miatt – tette hozzá. Eltelt két hét a történtek óta, de még mindig gyenge, elmondása szerint nincs meg benne az az erő, ami a betegség előtt volt.

 ?? ??
 ?? ?? Betegség
Betegség

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary