Blikk

Örökre szeretni fogunk!”

 A focisztárn­ak és párjának az ad erőt, hogy a kislányuk ép és egészséges

-

Ronaldo és kedvese tavaly tudatta a világgal, hogy Georgina Rodríguez ikreket hord a szíve alatt

MANCHESTER — Szavak sincsenek a fájdalomra, amit Cristiano Ronaldo és párja él át. A portugál focilegend­át és Georgina Rodríguezt a legnagyobb sorscsapás érte, ami egy szülővel történhet: elvesztett­ék újszülött gyermeküke­t. A pár az Instagramo­n szívszagga­tó üzenetben jelentette be, hogy az ikrek világrajöv­etele közben kisfiuk meghalt, lányuk szerencsér­e jól van.

„A legmélyebb fájdalomma­l kell, hogy közöljük, kisfiunk elhunyt. Ez a legnagyobb fájdalom, amelyet szülő átélhet. Csak kislányunk születése ad erőt, hogy ezt a pillanatot boldogságg­al és reménnyel éljük át” – olvashatók a klasszis megrendítő szavai a közösségi médiában.

A Manchester United futballist­ája tavaly októberben jelentette be, hogy argentin-spanyol szerelme gyermeket vár, később az is kiderült, hogy Georgina ikreket hord a szíve alatt – nem árulták el, milyen nevet szánnak nekik. A pár nagy boldogságb­an várta a család bővülését, Rodríguez

Ronaldo, Eva és Mateo várta a picik világra folyamatos­an posztolta pocakja gömbölyödé­sét. A sors azonban kegyetlen csapást mért Ronaldóra és családjára.

„Köszönjük az orvosoknak és a nővéreknek a szakértő gondoskodá­st és támogatást. Mindannyia­n le vagyunk sújtva a veszteség miatt, kérjük, a nehéz helyzetben tartsák tiszteletb­en az érzéseinke­t. Fiunk, te vagy a mi angyalunk. Örökre szeretni fogunk” – írta Ronaldo, aki kihagyta a keddi, lapzárta után véget ért, Liverpool elleni bajnokit. Bejegyzésé­re záporoztak a részvétnyi­lvánítások.

Az MU mellett a portugál játékos nevelőegye­sülete, a

Sporting is üzent, de még a jamaicai sprinterle­genda, Usain Bolt is sajnálatát fejezte ki.

„A te fájdalmad a mi fájdalmunk is. Szeretetet és erőt küldünk neked és a családodna­k” – szól az MU bejegyzése.

Ronaldo édesanyja síró hangulatje­llel fejezte ki fájdalmát unokája elvesztése

elköszönhe­t miatt, míg a focista testvére, Katia Aveiro 2005-ben elhunyt édesapjukr­a is utalt.

„A mi kis angyalunk már apu ölében pihen. De a kicsi lány erős és egészséges, és mindennap megmutatja nekünk, hogy csak a szeretet számít” – írta Ronaldo testvére.

 ?? ?? Gyászolják Rodríguez (balról), Junior, Alana Martina,
jöttét, most együtt gyászolják a kisfiút
Gyászolják Rodríguez (balról), Junior, Alana Martina, jöttét, most együtt gyászolják a kisfiút
 ?? ?? Örültek
Örültek
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary