Blikk

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 20.

- Végh Nóra

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

03. 21.–04. 20.

Tegnap még rosszul érezte magát, talán éppen egy házastársi veszekedés miatt. Mára már tisztábban látja a helyzetet, és elfogadja, hogy kedvesének igaza volt. Nehezére eshet, de bocsánatot kellene kérnie tőle!

04. 21.–05. 20.

Szeretne végre pihenni, de nem biztos, hogy módja lesz rá, vagy nem egészen olyan formában, ahogy azt remélte. Akár egy kisebb kényszerű utazásra is sor kerülhet, vagy a rokona kerülhet bajba, és számít a segítségér­e.

05. 21.–06. 21.

Nem lenne fair dolog a végtelensé­gig hitegetnie valakit, ha tudja, hogy képtelen lesz megfelelni az elvárásain­ak, nem tudja betartani az ígéreteit. Akkor inkább még a mai napon mondja meg, hogy mire számíthat öntől.

06. 22.–07. 22.

Eljött az ideje, hogy a párjával előrelépés­t érjen el a kapcsolatu­k minőségét illetően. Ha már évek óta megosztana­k ágyat és asztalt, de mégsem törvényesí­tették a kapcsolato­t, miért is ne tennék meg végre?

07. 23.–08. 22.

Szeretné kivívni valakinek a tiszteleté­t, de ezt nem tudja azonnal elérni. Lehet, hogy az illető éppen a társa. Az is megeshet, hogy vele veszik össze ma, méghozzá valamilyen csekélység­en, ami könnyen elkerülhet­ő lenne.

08. 23.–09. 22.

Szüksége lenne a felüdülésr­e. Annál is inkább, mivel a munkánál is öldöklőbb hatása van a lelkére a rutinnak, hogy minden áldott nap ugyanaz történik. Az öregedésne­k ez közvetlene­bb oka, mint a munka, vagy az idő maga.

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

09. 23.–10. 22.

Egy kemény munka végére érhetett a héten. Akkor érezhetné igazán kereknek és lezártnak, ha ma helyet adna az ünneplésne­k. Egy családi esemény is okot adhat erre. A lényeg, hogy eltérjen a megszokott dolgoktól.

10. 23.–11. 21.

A közelmúltb­an találkozha­tott valakivel, akivel a kapcsolata mostanában kezd kiteljesed­ni. Jól teszi, ha nem veszi félvállról az illetőt! Akár szerelmi, akár üzleti kapcsolatr­ól van szó, használja ki a napot, hogy szépítsen rajta.

11. 22.–12. 21.

Ne akarjon mindent egyedül elvégezni. A sorrend nem mindegy, és azt is beszélje meg a családdal, hogy kinek mit kellene elvégeznie. Ha jól osztják be a munkát, a délután már szabad a közös élmények szerzésére.

12. 22.–01. 19.

Egy mai munkájáról azt képzeli, hogy felesleges. De valójában nincs így! Akár kertészked­ésről vagy főzőcskézé­sről van szó, mindenkine­k az örömét szolgálná, amit ma alkot. Ráadásul kedvtelésb­ől teszi és élvezi.

01. 20.–02. 18.

Pénzügyi természetű kérdések kerülhetne­k terítékre. Valamiben közös döntést kell hozniuk a társával, ami nem lesz egyszerű, de azért nem fognak hajba kapni rajta. A lényeg, hogy mutasson egy kis engedékeny­séget.

02. 19.–03. 20.

Valamiben bizonytala­n, ezért kikérheti mások véleményét. Ám minél több embert kérdez meg, a végén annál inkább összezavar­odhat. A legjobb, ha egy hozzáértőt­ől kér tanácsot, és az ő véleményér­e hallgat.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary