Blikk

Mesékkel várja az öccsét Noah

► A másfél éves kisfiú már rendszeres­en beszél az édesanyja pocakjához

- B. P.

BUDAPEST — A nyáron érkezik Visváder-Palácsik Lilla és Visváder Tamás második kisfia, akit nemcsak a szülei, de a másfél éves bátyja is nagyon vár. Noah ugyan talán nem teljesen érti, pontosan mi is történik, de azt tudja, édesanyja egyre növekedő hasában ott a kistesója. A kisfiú ráadásul a kisöccséne­k a pocakon keresztül folyamatos­an beszámol, igaz, egyelőre csak a saját babanyelvé­n magyaráz.

– Az első pillanattó­l beavatjuk Noaht abba, hogy lesz egy testvére, mesélünk arról, milyen lesz, amikor ő lesz a nagytesó. Nem tudom, mennyit ért meg belőle, de szerintem sokat. Imádnivaló, ahogy a pocakomra mutat és kimondja, hogy baba. A hűtőre is kitettünk egy ultrahangf­otót, arra is mindig ezt mondja. A kedvencem, ahogy magyaráz neki, mintha mesélne, bár egyelőre senki nem érti, pontosan mit – mesélte nevetve Lilla.

– Az egyik nap az egyik kutyusunk, Nala hasára mutatva is ezt mondta, úgyhogy elképzelhe­tő, hogy egyelőre azt hiszi, hogy ahol pocak van, ott baba is van – tette hozzá viccelődve a férje.

Tamás azon is remekül szórakozik, hogy a pár két kutyája, Nala és Adele mennyire védelmezi Lillát, amióta kiderült, érkezik a második gyermekük.

– Annyira aranyosak, ahogy körém gyűlnek, amikor leülök a kanapéra, mindig egészen közel a hasamhoz – nevetett a kismama, aki az első pár hónap után már könnyebben viseli a terhességé­t, ám azért vannak nehézségei.

– Az első trimeszter­ben voltak rosszullét­ek, most már szerencsér­e jobban vagyok. Igaz, émelygek és feledékeny, fáradékony is vagyok, de ez a terhességg­el jár – mesélte a fotós, aki éppen emiatt lassan visszafogj­a a munkát is, a babavárás utolsó három hónapjában már nem tervezi, hogy dolgozik.

– Illetve nem nagyon... – kacagott Lilla. – Természete­sen már most is sokkal kevesebb munkát vállalok, mindössze heti két-három olyan fotózást, amely nem egész napos, a jövő hónap után pedig szerintem már tényleg csak egy-kettőt havonta, olyanokat, amelyek érdekelnek és nem annyira fárasztóak.

 ?? ?? Nyáron szül Visváder-Palácsik Lilla a nyárra várja második kisfiát
Nyáron szül Visváder-Palácsik Lilla a nyárra várja második kisfiát
 ?? ?? Együtt
Visváder Tamás és Visváder-Palácsik Lilla 2018 nyara óta házasok
Együtt Visváder Tamás és Visváder-Palácsik Lilla 2018 nyara óta házasok
 ?? ?? Szeretet
Lilla kisfia, Noah már nagyon várja a kisöccsét
Szeretet Lilla kisfia, Noah már nagyon várja a kisöccsét

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary