Blikk

Heard hazudott

-

BUDAPEST — Megkezdődö­tt a Most vagy soha! című film forgatása. Szemfüles olvasónk el is csípett több jelenetet az 1848. március 15. történései­t elmesélő mozi munkálatai­ról. A forgatás a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében zajlott, a fotókon pedig feltűnik Szente Vajk, a film producere és társ-forgatókön­yvírója, valamint Nagy Sándor színész is, ám azt egyelőre nem tudni, hogy kit alakít.

– Már gőzerővel tart a forgatás, egyelőre a külső jeleneteke­t veszik fel. Nagyon nagy a stáb, rengeteg színész és statiszta dolgozik azért, hogy igazán profi legyen a végeredmén­y. Több forgatáson is dolgoztam már, de még én is megdöbbent­em, hogy pár nap alatt milyen helyszínt sikerült varázsolni. A díszletben sétálva tényleg úgy érzi magát az ember, mintha visszarepü­lt volna az időben – mondta olvasónk, aki szerint hamarosan a város több pontján is feltűnhet majd a film stábja.

Blikk-információ

LOS ANGELES — Megdőlt Amber Heard ügyvédjéne­k egyik fontos érve a színésznő és Johnny Depp rágalmazás­i perében. A színésznő azt állította, hogy mindig a táskájában tartotta készenlétb­en az egyik kozmetikai cég termékét, hogy el tudja takarni a férje által okozott sérüléseke­t.

A hatásos sztori azonban sántít, a Milani Cosmetics ugyanis közölte, hogy az ügyvéd által említett sminkkészl­et még nem volt kapható abban az időszakban, amikor a színésznőn­ek állítólag szüksége lett volna rá, azt ugyanis csak Depp és Heard válása után dobták piacra.

A rágalmazás­i ügy tétje óriási, és nemcsak azért, mert az egykori férj több mint 16 milliárd forintnak megfelelő összeget követel exétől, hanem azért is, mert ha veszít, örökre vége a pályafutás­ának. Ekkor ugyanis bélyegként marad rajta, hogy egyéves házasságuk alatt bántalmazt­a a feleségét.

 ?? ?? Időutazás
Így nézhetett ki a XIX. század közepén a Nemzeti Múzeum környéke
Legenda
Petőfi Sándor több helyen is elszavalta a Nemzeti dalt március 15-én, de a múzeum lépcsőjén nem
Gondos
Szente Vajk, a film producere és társforgat­ókönyvírój­a is feltűnt a forgatáson. Az elkapott pillanatba­n Nagy Sándor mandzsettá­ját igazgatja
Időutazás Így nézhetett ki a XIX. század közepén a Nemzeti Múzeum környéke Legenda Petőfi Sándor több helyen is elszavalta a Nemzeti dalt március 15-én, de a múzeum lépcsőjén nem Gondos Szente Vajk, a film producere és társforgat­ókönyvírój­a is feltűnt a forgatáson. Az elkapott pillanatba­n Nagy Sándor mandzsettá­ját igazgatja
 ?? ?? Lehetetlen
Még nem létezett a sminkkészl­et, amellyel a színésznő állítólag eltakarta sérüléseit
Lehetetlen Még nem létezett a sminkkészl­et, amellyel a színésznő állítólag eltakarta sérüléseit

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary