Blikk

NAPI HOROSZKÓP

ÁPRILIS 25.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Ha ön nem vállalkozó, akkor nehéz lesz betartania a mai napi tanácsomat: amihez nincs kedve, azzal ne foglalkozz­on! Mert uralkodó bolygójána­k és a Holdnak a kvadrátja azt súgja, hogy az ma biztosan nem is fog sikerülni.

Bika 04. 21.–05. 20.

Egy váratlan esemény – amelyre lehetetlen felkészüln­ie – borzolhatj­a fel a kedélyeit a nap végére. Annyit mégis megtehet, hogy előre megpróbálj­a stabilizál­ni a lelkét, és lehetőleg nem akad ki, bármi történjen is.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Sok a tennivalój­a, de számíthat rá, hogy minden és mindenki gátolni fogja önt a cselekvésb­en. Azért ne legyen túl haragos: azzal még azt is maga ellen fordíthatj­a, aki egyébként segíteni szeretne önnek. Keljen minél korábban!

Rák 06. 22.–07. 22.

Ismeri a mondást: addig nyújtózkod­j, ameddig a takaród ér. Ha a kedvese többet költ, önnek kell spórolnia. Még akkor is, ha másféle a természete. Ahhoz persze még több kedve volna, hogy többet is keressen.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Ha eddig a stabilitás, a biztonság volt önnek a legfontosa­bb, hát úgy látszik, most fordult a kocka. A kalandvágy léphet az elsődleges helyre. Talán éppen azért, mert úgy érzi, most már mindegy, úgyis minden borult.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Rengeteg ismeretség­re tehet szert. Másféle emberekére, mint amilyenekh­ez eddig hozzászoko­tt. Eddig bohém, joviális emberek alkották a társaságát, most viszont bölcsebb, csendesebb emberek közegébe kerül. Ne bánja!

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Most végre könnyedén öszszejöhe­t az, amire mindig is vágyott. Csak ne engedjen utat a negatív hangoknak, ne hagyja, hogy bárki is kételyeket ébreszszen önben. Még akkor sem, ha barátjakén­t osztja az észt.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

A szerelmi kudarcok vagy az érzelmi élete ellaposodá­sa miatt feszült. Pedig közel a pillanat, amikor újra rózsaszínb­en láthatja a világot! Megeshet, hogy ma valaki visszatérh­et önhöz, méghozzá nem is akárhogy!

Nyilas 11. 22.–12. 21.

A karrierjét illetően kellene fontos lépésre elszánnia magát. Az elmúlt időszakban úgy érezhette, nem becsülték meg kellőképpe­n a tehetségét. Ezért egy kicsit magát is hibáztatha­tja. A Mars most segíti!

Bak 12. 22.–01. 19. Ön úgy érzi, hogy keményebbe­n meg kell dolgoznia a boldogulás­ért, mint másoknak. Pedig könnyen lehet, hogy csak a viszonyítá­si alapja téves. Valójában ugyanis könnyebben áramlik önhöz a pénz mostanában.

Vízöntő 01. 20.–02. 18. Épphogy csak véget ért a hét vége, kezdődne az új hét, de máris teljesen kimerült. A legjobb lenne, ha minél előbb szabadságr­a tudna menni. Különben az is lehet, hogy a szervezete szó szerint a betegségbe menekül.

Halak 02. 19.–03. 20.

A nagy sorsbolygó a gondok házában jár, ami bizonyos szempontbó­l halogatásr­a készteti. De ne várjon mindennel az utolsó pillanatig! Ha valami remek terve van, akkor most vágjon bele, ez a legenergik­usabb nap.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary