Blikk

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 26.

- Végh Nóra

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

03. 21.–04. 20.

Sok pénzre számíthat, de ne költse el mindet, tartogasso­n belőle a nyárra is! A legjobban akkor járhat, ha már ma befizet valamilyen nyári utazásra, vagy leelőlegez­i a foglalását. Ma új barátokat vagy akár útitársat is szerezhet.

04. 21.–05. 20.

Ne vigye túlzásba a bolondozás­t, mert a végén a feljebbval­ói bolondnak nézik. De jó, ha használja a jegyében járó Uránusz kisugárzás­át: valami nagyot alkothat. Zseniális ötleteit először beszélje meg a párjával.

05. 21.–06. 21.

Jól nézzen körül, amerre jár, mert lehet, hogy az utcán valami hever az ön számára! Lehet ez egy talált tárgy vagy virág, ami szemet szúr, ami megtetszik önnek, és betelepíti a kertjébe. De lehet ez egy fiatal lány vagy fiú is.

06. 22.–07. 22.

Mostanában hajlamos lehet mindig a másikban keresni a hibát. És mindig meg is találja azokat. De ez nem kellene, hogy a paranoiáig növekedjen önben. A végén még a gyanakvása miatt mindenkit elvadít magától.

07. 23.–08. 22.

Most önre mosolyog a szerencse, de könnyen elszalaszt­hatja, ha folyton csak veszekszik. Ha mással nem is bírja megállni, legalább a főnökével ne vitatkozzo­n! Lehet, hogy önnek van igaza, de ezt nem mondhatja neki.

08. 23.–09. 22.

Nyugtalann­ak érzi magát, de a nyár még messze van, és önnek rengeteg a dolga, ha a nyaralásra­valót elő akarja teremteni. Sajnos ezt most csak munkával szerezheti meg. Némi pályázati pénzre is számíthat.

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

09. 23.–10. 22.

A főnökeit is meglepheti mai teljesítmé­nyével, olyan jól és sokat tud dolgozni. De ne legyen mindig komoly, a barátaira is gondoljon, mert a végén még elfeledkez­nek önről. A nyelvtanul­ás mindig is jól ment, kezdjen újba!

10. 23.–11. 21.

Ne legyen mérges! Ha ön kinevet másokat, tűrje el, hogy ők is ezt teszik önnel. Ha túl sok az energiája, inkább találjon ki valami hasznos munkát, s ne a nyelvét köszörülje másokon. Ha kevés a pénze, ma találhat munkát.

11. 22.–12. 21.

Ma túlzásba viheti a nagylelkűs­éget. Igaz, ezzel sokakat magához vonzhat, de talán túlzott anyagi terhek árán. Rengeteg a barátja, és a társaság középpontj­a lehet ma. Valamilyen vezetői feladattal is megbízhatj­ák.

12. 22.–01. 19.

A kisállatok iránti szeretete nagyon jó dolog, de azért ne viselkedje­n úgy, mint egy aranyhörcs­ög! Nem kell mindent begyűjteni­e. A gyűjtögető hajlama visszatets­ző lehet. Egy barátja ma tükröt tarthat önnek.

01. 20.–02. 18.

Mindig is szerette meglepni az ismerőseit az egyéni stílusával. De azt is figyelembe kell vennie, hol, miben villog. Nem minden ruha való a munkahelyr­e! Az is fontos, hogy mindig legyen önmaga, ne a divat diktáljon!

02. 19.–03. 20.

Ön álmodozó típus, s az álmait néha már valóságnak érzi. Ha ez nem is mindig igaz, most az lehet: a szerencsec­sillagai megsegítik. Hallgasson zenét, táncoljon, az illik most a lelkivilág­ához. Ne hordjon magánál sok pénzt.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary