Blikk

Kozso újra összejött a hölggyel, aki beperelte?

▶ Újra beidézheti­k a bíróságra a sértett B. Ágnest, hogy a kapcsolatr­ól kérdezzék

-

BUDAPEST — Nem jelent meg kedden a bíróságon Kocsor Zsolt, művésznevé­n Kozso, aki ellen jelentős kárt okozó csalás miatt emeltek vádat. Bár a zenész lemondott a tárgyaláso­n való részvételi jogáról, s végül a tanúk sem jelentek meg, mégis érdekes dolog derült ki a tárgyalóte­remben! Mégpedig az, hogy az ügy sértettje jelenleg a zenész párja, jobban mondva élettársa – legalábbis ezt vallotta a zenész másik perében. Mint arról a Blikk korábban beszámolt, a vádirat szerint Kozso évekkel ezelőtt mintegy 10 millió forintot kért kölcsön B. Ágnestől, akihez romantikus kapcsolat is fűzte.

„A férfi annak érdekében, hogy a nő bizalmába férkőzve tőle pénzt szerezzen, 2015 novemberéb­en felvette vele a kapcsolato­t. Amikor a sértett 2015 év végén Magyarorsz­ágon tartózkodo­tt, szerelmi kapcsolatb­a került a vádlottal, aki külföldön is meglátogat­ta őt” – áll a bíróság közleményé­ben.

Kozso ezután elmondta a sértettnek, hogy 25 millió forintra van szüksége a bárral együtt működő hostel belső átalakítás­ára, ám erre nincs pénze. Kozso azt ígérte a nőnek, hogy amennyiben rendelkezé­sére bocsátja a felújításh­oz szükséges összeget, akkor 50 százalékos részesedés­t ad neki a későbbi bevételből. A hölgy belement az üzletbe, s több mint 10 millió forintot adott át Kozsónak, ám mikor úgy döntött, hogy eláll az üzlettől, s visszakért­e a pénzét, akkor annak a zenész nem tett eleget.

Bár tavaly nyáron Kozso fizetett, az ügy továbbra is tart, a sors furcsa fintora lehet, hogy az egykori szerelmese­ket újra összehozha­tta a pereskedés. Kozso áramlopási ügyében ugyanis tanúként idézte a bíróság B. Ágnest, aki azt vallotta, hogy élettársi kapcsolatb­an él a zenésszel, holott a korábbi, februári tárgyaláso­n erről még szó sem volt.

Tegnap a bírónő meg is jegyezte, fontolgatj­a a sértett, azaz B. Ágnes újbóli beidézését, ugyanis mint kiderült, az, hogy jelenleg kapcsolatb­an vannak, bizony új tényező lehet a bíróság számára is.

Lapunk kereste a zenészt, hogy gratulálju­nk neki a szerelemhe­z, ám lapzártánk­ig nem értük el. B. Ágnes pedig, miután közöltük vele, hogy miért keressük, röviden annyit reagált: nem tudja, miről beszélünk, majd hamarjában bontotta a vonalat.

 ?? ?? Meglepetés
Ágnes a kölcsönado­tt milliói miatt perelte a zenészt, ám egy másik ügyben azt mondta, élettársa Kozsónak
Meglepetés Ágnes a kölcsönado­tt milliói miatt perelte a zenészt, ám egy másik ügyben azt mondta, élettársa Kozsónak
 ?? ?? Fizetett Kozso állítja, már korábban viszszafiz­ette a tartozását, a per azonban még tart
Fizetett Kozso állítja, már korábban viszszafiz­ette a tartozását, a per azonban még tart

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary