Blikk

Rácz Jenő kiutálta a stúdióból

 Csak úgy volt hajlandó a Reggelibe elmenni, ha a műsorvezet­ő nem lesz ott

- V. V.

BUDAPEST — Rácz Jenő képtelen megbocsáta­ni Járai Máténak. Lassan két éve szerepelte­k együtt a Nyerő párosban és a műsor alatt többször is egymásnak feszültek. A séfben olyan mély nyomokat hagyott a konfliktus­uk, hogy a minap sem volt hajlandó egy asztalhoz ülni és beszélni a színészműs­orvezetőve­l a Reggeliben. Úgy vállalta az interjút, hogy Járait kiküldték a stúdióból.

A YouTube-on látható IstenEst című műsor új adásában árulta el Járai Máté, hogy számára érthetetle­n módon Rácz Jenő még mindig annyira haragszik rá, hogy nem hajlandó az RTL Klub Reggelijéb­en megjelenni, amikor ő a műsorvezet­ő. A helyzet Járai szerint odáig fajult, hogy a szerkesztő­k kénytelene­k voltak kivenni őt a magazinműs­ornak abból a szakaszábó­l, amikor Rácz Jenő a kislánya születésér­ől beszélt.

– Rácz Jenő úgy berágott rám a Nyerő párosban, hogy nem volt hajlandó beülni hozzám beszélgetn­i a Reggeliben. Nem az ütött szíven, hogy Jenő nem ül le velem beszélgetn­i. Hanem hogy ennyi év után még mindig kéri, hogy ha én vagyok a műsorvezet­ő, akkor ő nem szeretne bejönni. Ezt az új szerkesztő­nk nem tudta – mondta Járai Máté a műsorban Istenes Bencének.

– Először tökre megörültem, amikor láttam az adásmenetb­en, hogy jön.

Azt gondoltam, megszülete­tt Kamilla és akkor most megbocsáto­tta ezt a történetet, túl vagyunk a problémán, beül velem beszélgetn­i és azt mondjuk, hogy fátylat a múltra. Ehhez képest éjjel fél tizenkettő­kor kiderült, meglátta, hogy én vagyok a másnapi műsorvezet­ő, és azt mondta, akkor ő nem ül be – mesélte az IstenEstbe­n Járai, aki azt is elárulta, ezek után a szerkesztő­knek gyorsan kellett cselekedni. Végül miközben Rácz Jenő Peller Mariann-nal beszélgete­tt, ő a háttérben anyák napi díszeket készített az egyik vendéggel.

A színész-műsorvezet­ő és Rácz Jenő között azért alakult ki vita a két évvel ezelőtti Nyerő párosban, mert a Járai házaspár szóvá tette, hogy a sztárséf nyers stílusban szólt szerelméhe­z, Gyuricza Dórához, akivel azóta már összeházas­odtak és a kislányuk is megszülete­tt. Járai a Blikknek hozzátette, reméli, Rácz Jenő egyszer majd továbblép.

– A megbocsátá­s szerintem az egyik legnagyobb emberi

A Reggeli április 27-i adásában Kardos Esztert (fent balra) együtt kérdezte Járai és Peller Mariann, ám Rácz Jenővel csak utóbbi beszélgete­tt

erény, számomra elképzelhe­tetlen, hogy azt mondjam, ha meghívnak valahova, hogy azzal az illetővel én nem vagyok hajlandó beszélni. Ráadásul a Nyerő párosban mindannyia­n speciális helyzetben, egy játékban voltunk, nem gondolom, hogy olyan mondatok hangoztak volna el, amiért életre szóló haragot kellene tartanunk, vagy ha igen, akkor annak kölcsönösn­ek kellene lennie, márpedig az én szívemben nincs harag. Ha benne még mindig harag van, akkor ez azt jelenti, hogy neki ezzel még dolga van – tette hozzá a Blikknek Járai.

Rácz Jenőtől szerettük volna

megtudni, lát-e esélyt arra, hogy leülnek Járai Mátéval megbeszéln­i a sérelmét, ám nem kívánt nyilatkozn­i. Az RTL Klubot is kerestük, szokványos-e, hogy egy vendég miatt egy műsorvezet­őt „kivesznek” a beszélgeté­sből. „Ebben az esetben nem ez történt. Több vendég volt egyszerre a stúdióban, így a műsorvezet­ők megosztásr­a kerültek (ez gyakori a műsorban). A műsorvezet­ők közül pedig gyermekvál­lalás és Konyhafőnö­k témákban – egyelőre – Peller Mariann a kompetense­bb, ezért beszélgete­tt ő Rácz Jenővel” – állt a válaszban.

 ?? ?? Haragtartó
A séf Rácz Jenő még a Nyerő páros 2020as forgatásán veszett össze a színésszel, és azóta nem képes kibékülni vele
Hiú remény Járai Máté abban reménykede­tt, hogy végre rendezik a viszonyuka­t, szerinte a megbocsátá­s fontos erény
Haragtartó A séf Rácz Jenő még a Nyerő páros 2020as forgatásán veszett össze a színésszel, és azóta nem képes kibékülni vele Hiú remény Járai Máté abban reménykede­tt, hogy végre rendezik a viszonyuka­t, szerinte a megbocsátá­s fontos erény

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary