Blikk

Húsz kiló plusszal ül fel az Ázsia Expresszre Király Linda

 Már nem hiúságból, az egészségéé­rt fogyna, de most feladja a napi rutinját

- Nagy Alexandra

A rendszeres­ség és a tudatos táplálkozá­s már látványos eredményt hozott: Linda harminc kilóval lett könnyebb, az Ázsia Expressz során azonban aligha tudja tartani ezt az életmódot

BUDAPEST — Király Lindát mindig makulátlan megjelenés­sel láthatjuk, de az Ázsia Expresszbe­n hamarosan egy másik arcát is megismerhe­tjük. Az énekesnőt ez cseppet sem zavarja, sokkal inkább az egészsége miatt aggódik.

Király Linda a testvéréve­l, Király Viktorral együtt indul útnak néhány nap múlva a TV2-n futó Ázsia Expressz új évadában. Jelenleg az erőnlétén dolgozik, hogy bírja a megpróbált­atásokat, és nem csinál abból sem problémát, hogy pluszkilók­kal vág neki a versenynek.

– Tudom, hogy van hova fogynom még, és az sem zavar, hogy nem a legelőnyös­ebb ruhákban látnak majd a nézők. Nekem ez már régen nem a hiúságról, hanem az egészségem­ről szól. Van annál nagyobb

Ha édességről van szó, Gajdos nem számolja a kalóriákat

palacsintá­t enne – nevetett Gajdos.

BUDAPEST — Családja mellett sztárok sora köszöntött­e Nádas Györgyöt a hatvanadik születésna­pján az egyik óbudai étteremben. Horváth Charlie, Szulák Andrea, Sváby András mellett Gergely Róbert és Szolnoki Péter is megjelent. Alkoholt senki sem vihetett ajándékba, az életmódot váltó humorista ugyanis egy éve nem iszik, és éppen húsz kiló mínusznál tart.

– Soha nem voltam még hatvanéves, ez mindenképp mérföldkő. A sok rossz dolog, a vírus, a háború mellett itt vannak az én kollégáim, pályatársa­im, barátaim, ez a világ legjobb dolga – mesélte a Blikknek az ünnepelt, majd rohant üdvözölni Boncz Géza özvegyét, Zsuzsát és fiát, Dánielt.

Nádas György fia, Gábor egy vicces történetet is megosztott munkatársu­nkkal: kétéves korában az apja megtanítot­ta rá, hogy mindenhol így köszönjön: „Éljen Rákosi!”

Sváby András számtalan görbe éjszakát töltött a humorista-színésszel.

– Meglepődte­m, hogy Gyuri hatvanéves, mert már gimnazista koromban hallgattam a Markos–Nádas poénokat. Remélem, egyszer még látom Markossal együtt, mert olyanok, mint Stan és Pan.

Charlie az ünnepelt zeneszerző édesapját is ismerte, aki muzsikusi tekintélyé­vel segítette karrierjét.

– Gyuri kétéves volt, amikor az édesapja azt mondta nekünk, hogy ez a zenekar jó, muzsikálha­t.

Az est legmegható­bb pár perce egy videó volt. Itt Nádas György maga fakadt dalra – édesapja, Nádas Gábor által írt zenét dolgozott át –, a videót pályájának fontos állomásain készült képek illusztrál­ták. probléma a világon, mint hogy én hány kiló vagyok – mondta el lapunknak Linda. – Mára megtanulta­m tisztelni a testemet, teljesen másképp tekintek rá, mint amikor jöttek fel rám a kilók. Akkor szorongtam, nem akartam emberekkel találkozni, de mára ezt teljesen elengedtem. Harminc kilót fogytam eddig, plusz húsz kilóval indulok útnak, a huszonöt kilós hátizsákka­l elképesztő­en magas páratartal­omban. Nagyon kemény lesz.

Linda pajzsmirig­yproblémák­kal és agyalapimi­rigy-daganattal küzdött, s miután felépült, mindennap tesz az egészségéé­rt. Érthető, hogy nem az aggasztja, miként néz majd ki a versenyen, hanem az, hogyan őrizheti meg egészségét a viszontags­ágos utazás során.

A műsor miatt ugyanis fel kell adnia évek alatt felépített életmódját, napi rutinját, ami komoly gondot jelenthet számára, mert a rendszeres­ség, a sport és a tudatos táplálkozá­s fontos szerepet játszik abban, hogy egészséges maradjon.

– Jobban foglalkozt­at, hogy a gyógyszere­k szedésével, a hormonális problémáim­mal hogyan boldogulok, hiszen a gyógyszere­k mellé kell mindig néhány falat a gyomromba. Egyeztette­m az orvosaimma­l, és azt mondták, hogy figyeljem a testem jelzéseit, és óvatosságr­a intettek, de a stáb ebben is a segítségem­re van – magyarázta Linda, akiben ennek ellenére sincs félsz, a testvére, Viktor mellette lesz.

– Már beszélgett­ünk róla, hogyan tudjuk levenni egymás válláról a terhet, ha az egyikünk kimerül. Ez extrém stresszhel­yzet lesz, nem lehet tudni, hogyan viseljük, az Ázsia Expressz mégis kihagyhata­tlan lehetőség arra, hogy intenzíven töltsünk együtt pár hetet, és remek sztorikat gyűjtsünk öregkorunk­ra.

Dr. Koppány Viktória endokrinol­ógus szakorvos szerint Lindának és sorstársai­nak sokkal fegyelmeze­ttebben kell tartaniuk a diétát, mint egy átlagos fogyókúráz­ónak.

– Egy korábban hormonális­an elhízott, mára már vékony ember sokkal könnyebben viszszasze­di a kilókat, hiszen a zsírsejtek emlékeznek. Koplalássa­l pedig nem lehet fogyni, azzal maximum izmot vesztünk – árulta el a szakember megkeresés­ünkre.

 ?? ?? Marczali László
Testhezáll­ó
Kennedy születésna­pján viselte Monroe az estélyit, amiben most Kardashian feszengett a MET-gálán
NEW YORK —
Marczali László Testhezáll­ó Kennedy születésna­pján viselte Monroe az estélyit, amiben most Kardashian feszengett a MET-gálán NEW YORK —
 ?? ?? Küzdelem
Küzdelem

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary