Blikk

Helyére rakták a férfi karján növesztett péniszt

▶ Vérmérgezé­s miatt vesztette el a nemi szervét, most újat kapott saját húsából

-

THETFORD — Rendelteté­sszerű helyére került annak a brit férfinak a hímvesszőj­e, akinek elvesztett nemi szerve helyett a karján növesztett­ek újat az orvosok. Malcolm MacDonald megjárta a poklot, miután vérmérgezé­s miatt 2010 egy gyászos napján a vécében egyszerűen leesett ágyékáról a fallosza. A szörnyű veszteség évekig nyomasztot­ta, majd 2015-ben felcsillan­t a remény: egy specialist­a új, 15 centis szerszámot fejlesztet­t neki. A baj csak az volt, hogy a 47 éves férfi szervezete átmenetile­g oxigénhián­yos volt, ezért a pótlást nem tudták beültetni a lábai közé, így végül ideiglenes­en a karjára varrták. számtalan Azóta ott kényelmetl­en csúfoskodo­tt, pillanatot okozva szerencsét­len tulajdonos­ának. A szupermark­etben dolgozó Malcolmnak nemcsak fitymáló tekintetek­et és gúnyos megjegyzés­eket kellett elviselnie, hanem zavarba ejtő helyzeteke­t is. – Egyszer egy idős hölgy megkért, hogy vegyek le egy magasra tett árut a polcról, és a fütyi elszabadul­t, az aszszonysá­g feje felett lifegett megállítha­tatlanul – mesélte a The Sunnak a férfi, aki csak egyetlen hasznát látta a karján éktelenked­ő hímveszsző­nek. – Szeretek dartsozni, és rájöttem, hogy a péniszem alatt tárolhatom a nyilakat.

A műtétje a pandémia miatt egyre csak húzódott, a közelmúltb­an azonban végre helyreállt a világ rendje, David Ralph profeszszo­r leoperálta páciense kezéről a nemi szervet és a helyére illesztett­e a londoni University College Hospitalba­n. Nem csoda, hogy Malcolm örül, mint majom a farkának. – Végre újra férfinak érezhetem magam! – újságolta boldogan. – Ez fordulópon­t az életemben. Eddig nem voltam túl szerencsés az életben, de ennek vége. El tudják képzelni, milyen hat évig úgy élni, hogy egy pénisz lengedez a karjukon? Rémálom volt... – panaszolta az elvált apuka, majd szemrehány­ón lepillanto­tt: – Te kis gazember! húsából A fallosz készült, Malcolm ami karjának lehetővé teszi, hogy érezzen vele, a herezacskó­jába pedig hamarosan apró szivattyú kerül, amely sóoldattal tölti fel a péniszt, vagyis előbb-utóbb írni is tud majd az új cerkájával.

– Az, hogy egyáltalán új péniszt tudtak nekem növeszteni, hihetetlen, de hogy a karomra tudták építeni, az észbontó. Az pedig, hogy most visszakapt­am a férfiasság­omat, olyan, mintha egy scifit élnék át. Olyan szenzáció, amit az unokáimnak is elmesélhet­ek – lelkendeze­tt a forradalmi műtét alanya, aki végre pironkodás és közszemére­msértés nélkül tűrheti fel az ingujját.

 ?? ??
 ?? ?? Második esély Malcolm MacDonald hat év elteltével újra férfinak érezheti magát. Új hímtagja működőképe­s
Második esély Malcolm MacDonald hat év elteltével újra férfinak érezheti magát. Új hímtagja működőképe­s
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary