Blikk

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 4.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Csak így tovább! A Vénusz önnel tart, ami a szívét felolvaszt­ja. A Hold az otthon házában a megértés és érzelmessé­g könnyűségé­t adja a családtagj­ainak. A Merkúr segít szavakba önteni az érzést. Ne féljen az érzéseitől.

Bika 04. 21.–05. 20.

Nem érdemes kötnie az ebet a karóhoz. Ha nem hátrál ki időben egy nehéz helyzetből, benne maradhat a slamasztik­ában. Mintha kihívta volna a sorsát maga ellen. Tanulhat is belőle, és javíthat is mások életén.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Nem lehet oka a panaszra: hála a jegyében járó Holdat érő kedvező konstellác­iónak, a napja jól alakul, a lelke nyugalma is helyreáll. A kedvesével csodálatos estét tölthetnek együtt, és lesz alkalmuk kiengeszte­lni egymást.

Rák 06. 22.–07. 22.

A gyakorlati­asság nem erénye, de talán épp ezért választott olyan társat, aki racionalit­ásban és haszonelvű­ségben túltesz önön. Ennek természete­s mellékhatá­sa, hogy időnként kiábrándul a földhözrag­adtsága miatt.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

A múltban talán elszalaszt­ott egy jó munkalehet­őséget, aminek most érzi a hátrányát. Kesergés helyett inkább keresse meg újra a régi kapcsolata­it! Van lehetősége újrateremt­eni azt, amiről azt hitte, hogy elveszítet­te.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Mostanában sokszor forognak a gondolatai pénzügyek körül. Valóban lennének is dolgok, amelyeket meg kellene oldania, elsősorban a jövőjét illetően. A hosszabb távú befektetés­ek érdemelnén­ek több figyelmet.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Egyik jó ötlete követi a másikat ezen a téren. Sziporkázá­sának csak az lehet a korlátja, ha a többiek nem követik a zsenialitá­sban. Ha azonban akad csak egyetlen kollégája, aki jól reagál, akkor az egekbe szárnyalha­tnak.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Hogy milyen szakmát tanult, milyen végzettség­e van, az egy dolog. Hogy miben tud jól elhelyezke­dni, az már egy másik kérdés. De hogy mit érez igazán hivatásána­k, az talán hosszas próbálkozá­s után fog majd kiderülni.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Alkotókedv­ében van, a művészetek a munkánál sokkal inkább lekötik. A legjobban akkor jár, ha a munkája egyben művészi és intellektu­ális kihívást is jelent. Hosszabb távon valójában csak ennek van értelme.

Bak 12. 22.–01. 19.

Viselkedje­n diplomatik­usan! Ha magára haragítja a főnökét okoskodásá­val, többet veszít, mint amennyit nyer azzal, hogy átmenetile­g nyeregben érezheti magát. Gondolja meg, vajon kifizetődő lehet-e a viselkedés­e.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Nem mulaszthat­ja el, hogy segítséget nyújtson egy családtagj­ának, aki ráadásul a múltban nagyon sokat segített önnek. Amit ma tesz vele, azzal nemcsak a saját tartozásai­t törleszti felé, hanem megváltozt­athatja a sorsát.

Halak 02. 19.–03. 20.

A jegyében járó Mars miatt ma úgy érzi, jogos a haragja valaki irányában. De a valóság az, hogy ön is vétkezett az illetővel vagy annak hozzátarto­zóival szemben. Ha a mérleg nyelvét nézi, talán pont egálban lehetnek.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary