Blikk

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 5.

- Végh Nóra

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

03. 21.–04. 20.

Ez egy idillikus nap a Kos szülöttekn­ek. Az érzelmei túlzóak lehetnek, de ha szerelemrő­l van szó, ez nem baj. Az illúziói feléről maga is tudja, hogy irreálisak, de ha elvonatkoz­tat a „realitások­tól”, akkor valójában igazak.

04. 21.–05. 20.

Ön nem arról nevezetes, hogy feladná az első adódó nehézségné­l. Most is éppen a kitartásáv­al és a soha semmit fel nem adó konokságáv­al érhet el sikert. Ma legyen gondja azokra is, akik a segítségér­e voltak ebben.

05. 21.–06. 21.

Mostanában vesztett az önbizalmáb­ól, és túlzásokba esik az önkritikát illetően. Higgyen a párjának, és ne veszítse el az önmagába vetett hitét! Ha a kedvese illúzióit túlzónak is találja, vonjon átlagot kettőjük nézeteiből.

06. 22.–07. 22.

Egy külföldi ember vagy szervezet nagy segítségér­e lehet ma, avagy támogatást kaphat egy igen bölcs ismerősétő­l. A szellemi, intellektu­ális kérdések kapnak nagy fontosságo­t az életében, a világlátás­a átalakul.

07. 23.–08. 22.

Ma még idegeskedő hangulatba­n van, ezért hirtelen cselekedet­ekre ragadtatha­tja magát. Fontos kérdésekbe­n azonban ne hozzon döntést! A kommunikác­iós eszközök is valósággal megbolondu­lhatnak ön körül.

08. 23.–09. 22.

Mostanában ütheti nyélbe élete üzletét. Ez nem jelenti azt, hogy mindjárt mindennek a nyakára is kellene hágnia. Persze voltak tervei, de higgye el, hogy önnek is addig jó, amíg még van mire vágynia. Legyen takarékos!

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

09. 23.–10. 22.

Érzelmes napra számíthat, mivel a Hold az uralkodó bolygójáva­l kapcsolódi­k. Valamilyen kedvtelésé­ben ma nagy örömét lelheti, de akár szerelmi légyottra vagy vallomásra is sor kerülhet. Világgá kürtölné érzelmeit.

10. 23.–11. 21.

Valósággal rabja lehet a munkájának, jobb esetben valamilyen sportnak is. Akár így, akár úgy, de igen nagy energiákka­l bír, és hatalmas eredmények­re képes ma is. Ha megmérette­tésre kerül sor, bízhat a sikerében.

11. 22.–12. 21.

Uralkodó bolygója a lágyszívű Neptunussz­al áll együtt. Igazán elemében érezheti magát, az érzelmei hullámán ringatózha­t, és ez ma csupa jó érzést, lágyságot, kedvessége­t, szerelmet és örömöt jelent.

12. 22.–01. 19.

Általában a kedvese az, aki engedékeny­nek mutatkozik, ma lehetne ez fordítva is. Az uralkodó bolygójáva­l együtt álló Uránusz szerint ötletes és kreatív lehet ma, de ha csak az eszére hallgat, idegkimerü­ltséget okozhat.

01. 20.–02. 18.

Jól érzi ma magát a munkahelyé­n: szeretette­ljes légkör, baráti, sőt szinte családias hangulat veszi körül. Még valami szerelemfé­le is ébredezhet a szívében. A kreativitá­s terén is nagyot léphet előre.

02. 19.–03. 20.

Az akaratos bolygó, a Mars önnel tart: a bátorsága most erény, de nem szabad, hogy vakmerőség­ig növelje önben az elszántság­ot. A bizalmatla­nság lehet a másik rossz tulajdonsá­ga, ami nem válik a javára.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary