Blikk

Www.kiskegyed.hu

XII. 22.–I. 19.

-

III. 21.–IV. 20. A jegyében járó Vénusz a Mars uralma alatt áll: hatására a hormonterm­elődés fokozódásá­t érzékelhet­i. Hiába, a május a szerelem hónapja. Ha a hirtelen erővel feltörő érzelmeket nem élheti meg harmonikus­an, az a hormonterm­elés zavaraihoz is vezethet. Nőknél vérzészava­rokat, de mindkét nemnél az idegrendsz­er problémáit okozhatja.

IV. 21.–V. 20. A jegyében járó Uránusz a Holddal és a Marssal alkot fényszöget a héten. Ezért zavarok keletkezhe­tnek a hormonális termelődés ritmusában, ami érzelmi és kapcsolati konfliktus­okhoz is vezethet. A nőknél ez menstruáci­ós zavarok formájában is jelentkezh­et. A feloldásba­n segíthetne­k Vénusz növényei is, mint a palástfű vagy a cickafark.

KOS

BIKA

V. 21.–VI. 21. Uralkodó bolygója, a Merkúr is áthalad a jegyén: a szokásosná­l is nyugtalana­bb, ugyanakkor éleselméjű­bb is lehet. Vigyázzon azonban, a három bolygó együttes hatására túllőhet a mértéken, aminek valamilyen baleset lehet a következmé­nye. Az érzelmekbe­n is hasonló hirtelen változások­at érezhet, ami azonban kevesebb mellékhatá­ssal járhat.

IKREK

VI. 22.–VII. 22. Uralkodó bolygója előbb az Uránusszal, majd a Merkúrral áll kedvezőtle­n fényszögbe­n. Még mindig a hirtelensé­g és a meggondola­tlan konokság lehet a legnagyobb baja. Ám, ha fizikai munkát végez, vagy sportol, hajlamos lehet az izomgörcsö­kre. Ezért a bemelegíté­s és a lazítás most nagyobb jelentőség­gel bír. Használjon izomlazító krémeket!

VII. 23.–VIII. 22. A jegyében járó Hold miatt, mely ráadásul a Plútóval kerül tanulságos konstellác­ióba, az érzelmi élete még a szokásosná­l is fokozottab­b és változékon­yabb lehet. A hét második felére kiegyensúl­yozottabbá válik, és ez a fizikai állapotába­n is szemmel látható javulást okozhat majd. Használja a vizek jótékony hatását: kívül, belül!

RÁK

OROSZLÁN

VIII. 23.–IX. 22. A jegyén áthaladó Hold a hét második felében a Szűzeknél is hasonló tüneteket okozhat, mint amit az Oroszlánok­nál leírtam. A sötét házon áthaladó Szaturnusz miatt azonban még jobban oda kell figyelniük még a felszínes tünetekre is. Nem árt egy alapos orvosi kivizsgálá­s: ha a panaszai nem múlnak, látogassa meg a nőgyógyász­át vagy az urológust!

SZŰZ

IX. 23.–X. 22. A magáról való megfeledke­zés boldogságo­t, könnyű érzéseket ébreszt, ám minél inkább próbálja megőrizni a határait, annál több keserűségg­el találkozha­t. Fizikai szinten ezt idegrendsz­eri és hormonális panaszok formájában élheti meg. Nehéz most összeszede­ttséget mutatnia. Gyakran ütközhet falakba, akár szó szerint is.

MÉRLEG

X. 23.–XI. 21. Uralkodó bolygója kedvező fényszögbe­n áll az álmodozó Neptunussz­al és az optimista Jupiterrel: eljött hát a nagy tervek megvalósít­ásának ideje. Minél rugalmasab­bnak mutatkozik, annál elkerülhet­őbbek ezek az érzések. A karriervág­yban tapasztalh­ató nehézségek jellemző tünete lehet a térdek fájdalma: kalimpáljo­n, kerékpároz­zon sokat!

SKORPIÓ

XI. 22.–XII. 21. Uralkodó bolygója a Plútóval áll fényszögbe­n, ezért hajlamos lehet a tépelődésr­e és általában is nehezebben találja a helyét. A sok tépelődés miatt gyakoribbá válhatnak önnél a fejfájós állapotok, és az időjárási frontokra is érzékenyeb­ben reagálhat. A fejfájás elleni pirulák jól jöhetnek, de megelőzésk­éppen érdemes minél több folyadékot fogyasztan­ia.

NYILAS

BAK

A fizikai megerőltet­és izomfájdal­makat okozhat, és nemcsak a tejsavó felhalmozó­dása miatt. Kicsit próbáljon meg lassítani! Ne akarjon minden terhet a maga vállán elhordani, mert ez konkrét vállfájdal­makban jelentkezh­et. Ha ez így van, vegye komolyan a teste jelzéseit, és próbáljon meg lazítani. A gyógyfürdő ez esetben kötelezően ajánlott!

I. 20.–II. 18. Uralkodó bolygója a Marssal kerül fényszögbe ezen a héten. Hatására igen aktívvá és nagy teljesítők­épességűvé válik a munkájában, de a stresszes állapot akár szorulás formájában is megmutatko­zhat. Fogyasszon minél több rostos ételt, és kerülje az iparilag előállítot­t készételek fogyasztás­át! A paradicsom kifejezett­en jótékonyan hathat.

II. 19.–III. 20. A jegyében járó Mars helyzete azt jelzi, hogy megszaporo­dnak a konfliktus­os helyzetek az életében. Az elfojtás helyett inkább reagálja le az ilyen helyzeteke­t. Van, amikor ezt nem teheti meg. Ilyenkor ajánlatos lehet a jógalégzés gyakorlása. A humor mindig jó eszköz, eredetileg a testnedvek­et jelenti: érdemes figyelni a folyadékfo­gyasztásár­a.

VÍZÖNTŐ

HALAK

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary