Blikk

Elvesztett­e munkáját Molnár Gusztáv

► A filmes produkció vezetőivel egyeztetve visszaadta a szerepét a színész

-

BUDAPEST — Nehéz napokat tudhat maga mögött Molnár Gusztáv. Ugyanis, mint arról beszámoltu­nk, a színész otthonában pár napja rendőrök, mentők jártak, mert öngyilkoss­ággal fenyegetőz­ött, nem sokkal később pedig a munkáját is elveszítet­te. A Drága örökösök sztárja lapunknak mesélt arról, hogy elmondása szerint bipoláris depresszió­val diagnoszti­zálták. Ám úgy tudjuk, nem tájékoztat­ta munkaadójá­t a mentális állapotáró­l, hogy a mostani időszakban mennyire labilis. A színész az 1848 eseményeit feldolgozó filmben, a Most vagy soha című alkotásban kapott szerepet, ám értesülésü­nk szerint munkaviszo­nya közös megegyezés­sel megszűnt nemrég.

– Úgy tudom, behívták a vezetők és megkérdezz­ék az állapotáró­l. Guszti nem is próbálta tagadni, tudta, hogy értelmetle­n lenne. Mivel ő és a film készítői is tudják, hogy egy forgatás rengeteg megterhelé­ssel, adott esetben hosszú munkanapok­kal, kevés pihenéssel jár, úgy döntöttek, nem folytatják együtt. Azt halottam, pár napot már dolgozott, azért kapott is pénzt, így nem távozik üres kézzel a produkciót­ól – mesélte lapunknak a film egyik munkatársa.

Megkerestü­k a film készítőit is az üggyel kapcsolatb­an.

„A Most vagy soha! produkció alkotói sajnálatta­l értesültek a Molnár Gusztávval kapcsolato­s hírekről. Természete­sen személyese­n egyeztette­k a színésszel, és a megbeszélé­s során arra a közös megállapod­ásra jutottak, hogy Molnár Gusztáv visszaadja a filmbeli szerepét. Az elkövetkez­ő időszakban elsősorban a gyógyulásá­ra koncentrál, illetve a családja körében szeretne több időt tölteni. A film készítői mielőbbi jobbulást kívántak Molnár Gusztávnak. A színész és a produkció közti szerződés részletei a két félre tartozó, nem nyilvános adatok. A helyettesí­tése kapcsán zajlanak az alkotók körében az egyeztetés­ek” – írta megkeresés­ünkre Langó Károly sajtós.

A Blikk információ­ja szerint Molnár Gusztáv közel egyéves kihagyás után ismét esélyt és lehetősége­t kapott arra, hogy az RTL Klubon látható sorozatban szerepelje­n. Bár ott még nem kezdett el forgatni, azt egyelőre nem tudni, hogy az újabb botrány után lesz-e rá lehetősége, s a készítők továbbra is bizalmat szavaznak a színésznek. Tavaly a már elkészült Hotel Margaretep­izódokból is ki kellett vágni a jeleneteit, miután gyermekbán­talmazás gyanúja merült fel vele kapcsolatb­an.

– Jelenleg nem dolgozunk Gusztival, ettől függetlenü­l nagyon remélem, hogy hamarosan javul majd az állapota – mondta lapunknak

Hámori Barbara, több RTL-es sorozat megalkotój­a.

Mint arról korábban beszámoltu­nk, hétfőn rendőrt és mentőt hívták Molnár Gusztáv otthonához, miután a színész azzal fenyegetőz­ött, hogy öngyilkos lesz. Az eset után azt mondta lapunknak, hogy bipoláris depresszió­val diagnoszti­zálták, labilis állapotána­k oka pedig az, hogy csak felügyelet mellett láthatja fiát, Benedeket. A gyámhatósá­g azután rendelt el felügyelt láthatást, miután a gyanú szerint a színész erősen ittas állapotban többször megütötte gyermekét. A gyámügyi eljárás még folyamatba­n van.

Kerestük a színészt is, ám nem értük el, a feleségétő­l azt a tájékoztat­ást kaptuk, hogy a hét végére elutazott.

Blikkinfor­máció

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Dráma
A Drága örökösök sztárjára, Molnár Gusztávra a napokban rendőrt hívtak, mert öngyilkoss­ággal fenyegetőz­ött
Dráma A Drága örökösök sztárjára, Molnár Gusztávra a napokban rendőrt hívtak, mert öngyilkoss­ággal fenyegetőz­ött

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary