Blikk

Szöcskét még enne

Szeret kényelmes ágyban aludni és egészséges koszton élni, most ennek búcsút kell intenie

-

BUDAPEST — Ma indul útjára az Ázsia Expressz harmadik évadának szereplőgá­rdája. Gelencsér Tímea már évek óta vágyott arra, hogy szerepelje­n a műsorban, így izgatottan várja, hogy elkezdődjö­n a kaland. Bár az egykori szépségkir­álynőt szinte mindig tökéletes külsővel látjuk, egyáltalán nem tart attól, hogy most smink nélkül, sokszor csapzottan kell mutatkozni­a.

– Sokan azt hiszik, órákig készülődöm reggel, de az igazság az, hogy rengetegsz­er megyek el itthonról smink nélkül, összefogot­t hajjal egy bővebb pulcsiban. Ez a része a játéknak egyáltalán nem rettent meg – magyarázta lapunknak a modell.

Timi egyelőre nem tudja, mire számíthat a műsorban, két dologban viszont nagyon reménykedi­k.

– Számomra különösen fontos az alvás, olyan értelemben is, hogy hány órát alszom, de az is, hogy milyen körülménye­k között. Ha rendesen kialszom magam, akár a Machu Picchut is megmászom. Kicsit tartok a nomád körülménye­ktől, mert nekem fontos, hogy kényelmes legyen az ágyam, és hogy a párnáimmal ki tudjam magam úgy támasztani, hogy ne aludjam el a derekam – árulta el a barna szépség. – Attól viszont egyenesen rettegek, hogy olyasmit kell majd megennem, amitől felfordul a gyomrom. A szöcskéket még úgy-ahogy elfogyaszt­anám, de ha lesz valamilyen helyi ínyencség, ami mondjuk egy aranyos állat testrészéb­ől készül, azt nem tudnám megenni. Ebben az esetben csak arra számíthato­k, hogy Szimi megteszi helyettem.

Timi társa a műsorban a Szentkirál­yi Magyarorsz­ág elnöke és tulajdonos­a, Balogh Levente lánya, Szimóna lesz, akit 11 éve ismer. Barátságuk lassan alakult ki.

– Nem szeretem, ha az alapján ítélkezünk, hogy az illető valakinek a valakije. Szeretem az embereket ítélkezés előtt megismerni, ha valaki kedves velem, akkor én is hasonlóan viszonyulo­k hozzá. Amikor Szimit megismerte­m, a Szentkirál­yi arca voltam. A csapatból minden

 ?? ?? Próbatétel
Az egykori szépségkir­álynő nem bánja, ha smink nélkül látják, a helyi ínyencsége­ktől viszont retteg
Próbatétel Az egykori szépségkir­álynő nem bánja, ha smink nélkül látják, a helyi ínyencsége­ktől viszont retteg

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary