Blikk

Két szálon volt érintett

-

Aczél a bundaperek közül két szálon volt érintett. A 2017-es, másodfokú ítélet szerint a REAC edzőjeként nem találtak arra bizonyíték­ot, hogy pénzt fogadott el, de egy év börtönt kapott felfüggesz­tve, mert tudott a bundáról és nem jelentette. A siófoki szálon meccsek befolyásol­ása volt a vád: három vádpontból kettőben felmentett­ék, ám az edzősködés­től eltiltottá­k két évre.

(jobbra) ott lesz csapatával

KISVÁRDA — Az Újpest elleni hazai 2-1-es győzelemme­l eldőlt, hogy a kisvárdai együttes dobogón végez az NB I-ben, ezzel az is biztossá vált, hogy a gárda a nemzetközi porondon képviselhe­ti a magyar futballt.

A lila-fehérek elleni sikerrel a klub feljött a tabella második helyére, a kisvárdaia­k a harmadik Puskás Akadémiáva­l azonos pontszámma­l állnak. Két fordulóval a bajnokság vége előtt az már biztos, hogy legalább bronzérmes, ez Európa-konferenci­aliga-indulást is jelent az együttesne­k.

– Még nincs vége, de ez a hangulat már nagyon hiányzott. Újra azt az arcát mutatta a csapat, amelyet korábban. Mérhetetle­nül büszke vagyok mindenkire, a harmadik hely már biztos – mondta Révész Attila sportigazg­ató.

Azonban még nem dőlnek hátra a játékosok, mert együttesük nem elégszik meg a harmadik hellyel, mindent megtesz, hogy a már bajnok Ferencváro­s mögött a második helyen zárjon.

– Győzni akarunk az utolsó két mérkőzésen a Paks és a Zalaegersz­eg ellen is, ehhez megfelelő hozzáállás­sal kell pályára lépnünk. Ám nem szeretnénk felesleges terhet tenni a játékosokr­a, ha nem jön össze az ezüst, akkor is nagyon boldogok lehetünk – mondta Révész.

BL-selejtezőt érő hely Európa-konferenci­aliga-selejtezős hely Kiesőhelye­n állók

 ?? ?? Mámor
A pályára özönlöttek a szurkolók, balhé csak a stadionon kívül volt 42 év után A szurkolók örültek: négy évtized után újra döntős a Frankfurt
Döntőben A frankfurti
Kamada
a döntőben Élmezőny
A kisvárdai Matheus (jobbra) csapata harcban van a második helyért
Mámor A pályára özönlöttek a szurkolók, balhé csak a stadionon kívül volt 42 év után A szurkolók örültek: négy évtized után újra döntős a Frankfurt Döntőben A frankfurti Kamada a döntőben Élmezőny A kisvárdai Matheus (jobbra) csapata harcban van a második helyért
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary