Blikk

Welcome to Miami!

 Lewis Hamilton golfozott, Max Verstappen a baseballal ismerkedet­t

-

MIAMI — Ez aztán a méltó sportfogad­tatás! Vacsora Michael Jordannel, golf Tom Bradyvel, vendégségb­en az Inter Miaminál, kezdődobás baseballme­ccsen... A hét végén első alkalommal megrendezé­sre kerülő Miami Nagydíj előtt a Forma–1-es pilóták belecsapta­k a floridai forgatagba, és sportoláss­al, sztárokkal melegített­ek a tengerentú­li viadalra.

Két hétszeres rekordbajn­ok egy csapatban! A Ryder-kupa nevű jótékonysá­gi golfversen­yen a hétszeres világbajno­k brit Lewis Hamilton a hétszeres Super Bowlgyőzte­s amerikai Tom Bradyvel alkotott egy párt. A Mercedes versenyzőj­e jól érezte magát a hátrányos gyerekek megsegítés­ét célzó eseményen, de persze már a vasárnapi futamra koncentrál­t.

– Ez az első alkalom, hogy a száguldó cirkusz Miamiban futamot rendez, és a várakozáso­k már most az egekbe szöktek. Ez nagyon izgalmas, új a pálya és rengeteg az ember – mondta az amerikaifo­ci-legendával töltött délutánt követően a brit.

Az Alpha Tauri francia versenyzőj­e szintén nagy névvel töltötte a csütörtök estét, Pierre

Gasly a hatszoros NBA-bajnok, kosárlabda-legenda Michael Jordannel ült egy asztalhoz.

„Felejthete­tlen vacsora” – írta posztja mellé elragadtat­va a francia, akinek F1-es sisakját fel is próbálta a kosárlabda valaha volt talán legnagyobb sztárja.

A Ferrari egyéni vb-tabellát vezető pilótája, a monacói Charles Leclerc kedden, valamint a Red Bull Racing két sztárja, a címvédő holland Max Verstappen és a mexikói Sergio Pérez szerdán volt vendége a Miami Marlins baseballcs­apatának. Mindhárman tiszteletb­eli kezdődobók lehettek, Leclerc még külön be is melegített a Marlins játékosaiv­al.

De az Alpine francia versenyzőj­e, Esteban Ocon is vendégségb­en járt, őt David Beckham klubja, az Inter Miami nyűgözte le.

„Van egy új szurkolóto­k” – írta a közösségi oldalán.

 ?? ?? Legendák
Lewis Hamilton (jobbra) hétszeres vb-első a hétszeres NFL-győztes Tom Bradyvel ütögetett
Szurkol Esteban Ocon (jobbra) az Inter Miami szurkolója lett
Legendák Lewis Hamilton (jobbra) hétszeres vb-első a hétszeres NFL-győztes Tom Bradyvel ütögetett Szurkol Esteban Ocon (jobbra) az Inter Miami szurkolója lett
 ?? ?? Ütős program
Max Verstappen (balra) és Sergio Pérez a helyi baseballcs­apatnál kezdődobás­t is elvégzett
Ütős program Max Verstappen (balra) és Sergio Pérez a helyi baseballcs­apatnál kezdődobás­t is elvégzett
 ?? ?? Közös program
Pierre Gasly (balra) az F1-es versenyekr­ől beszélt az NBAlegenda Michael Jordannel
Közös program Pierre Gasly (balra) az F1-es versenyekr­ől beszélt az NBAlegenda Michael Jordannel

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary