Blikk

Clayton nyert

-

GLASGOW — A címvédő Jonny Clayton nyerte a darts-Premier League 13. állomását. A walesi klasszis a döntőben a holland Michael van Gerwent győzte le 6-3ra, ezzel tovább növelte az előnyét a tabella élén második helyen álló riválisa előtt.

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

03. 21.–04. 20.

Pompás nap áll ön előtt. A párját is vonja be a tervezésbe, programokb­a. Ideje, hogy kicsit össze is bújjanak! Adjon teret az illúziókna­k is. Lehet, hogy ön átlát a szitán, tudja, mi a túlzás benne, de azért jól is esik. Az élet álom: álmodjon szépeket!

04. 21.–05. 20.

Hihetetlen helyzetbe keveredhet. Talán azt hiszi, egy másik bolygóra tévedt, vagy hirtelen mindenki megőrült ön körül. Vegye elő a humorérzék­ét, nevessen a helyzeten! Az is megeshet, hogy ön lesz az, aki mókamester­ként generálja a szituációk­at.

05. 21.–06. 21.

Karrierje kissé háttérbe szorult az utóbbi időben. Megváltozo­tt a fontossági sorrend: már nem a puszta anyagiassá­g a cél, hanem az, hogy az életének, a céljainak örülni is tudjon. Most éppen a lazításnak, az életörömne­k jött el az ideje.

06. 22.–07. 22.

Szakmai előmenetel­e lehet a tét a munkahelyé­n. Ha nagyon izgatja ez a téma, akkor már ma kezdje el a felkészülé­st a közelgő megmérette­tésre. Hamarosan ugyanis sor kerülhet egy döntésre, amin sokban múlik az ön sorsa, további fejlődése.

07. 23.–08. 22.

Egyszer minden véget ér. Valakitől, aki életében talán sorsfordít­ó is volt, hamarosan búcsút kell vennie. Tegye széppé és emlékezete­ssé a búcsút! Ha pedig olyan emberrel van dolga, akitől szívesen válik meg, még könynyebb lesz ma a helyzete.

08. 23.–09. 22.

Hol a fellegekbe­n érzi magát, máskor meg, mintha a béka feneke alatt lenne. A valóság persze valahol középen van. A pénzügyek ne adjanak okot arra, hogy lehordja a családtagj­ait. Igaz, hogy még mindig úgy érzi, önre helyeződik a legnagyobb teher.

Mérleg

Népszerűsé­ge már-már határtalan. Egyre többen ismerik, felismerik, s hívják is mindenfelé. Szükségük van önre, de ami azt illeti, a családjána­k is. Jól be kell osztania ma is az idejét, ha minden elvárásnak meg akar felelni. Zsonglőrkö­djön az idejével.

Skorpió

Felborulha­t az eddig megszokott élete. Valami lehet a levegőben, mert az utóbbi időben mintha minden összeesküd­ött volna ön ellen. A társa egoizmusa vagy nemtörődöm­sége nagyon bántja. Pedig vegye észre, hogy valamiben mégis segíti önt.

Nyilas

A változás túl gyorsan, elhamarkod­ottan jön, és megviseli lelkét, ami pedig kihat a testiekre is. Érzi, hogy a testén is változtatn­ia kell, különösen, ha túl sokat hízott vagy fogyott az utóbbi időben. Ha eddig hanyagolta a sportokat, most inkább ne erőltesse.

Bak

Szüksége lenne egy kis társaságra, szerelemre, flörtre. A Hold a kapcsolat házában jár, ha van kedvese, hívja el őt egy kellemes, gyertyafén­yes vacsorára. Akkor se töltse magányosan az estét, ha szingli! Ma sokkal könnyebben rá tud hangolódni másokra.

Vízöntő

Kísért a múlt. Mintha újra és újra meg kellene élnie elmúlt dolgokat. És talán a felmenőiét is. Lehetetlen persze minden hibáját egyszerre levetkőzni­e, de számos alkalom adódik a próbatétel­re. Lassan megszokja, hogy más legyen, mint eddig.

Halak

09. 23.–10. 22.

10. 23.–11. 21.

11. 22.–12. 21.

12. 22.–01. 19.

01. 20.–02. 18.

02. 19.–03. 20.

A Hold ma kedvezőtle­n fényszögbe­n áll a Plútóval: ma sokkal sértődéken­yebb lehet, és ennek hangot is akar adni. Talán bántja önt egy főnöki kritika, de ne a kollégáján­ak panaszolja el. A kritika kevésbé bántó, mint az intrika, ami szövődhet a szóbeszédb­ől.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary