Blikk

Tévézés utáni életére készül Lékai-Kiss Ramóna

► Tisztában van vele, a tévés sikerek sem tartanak örökké, ezért építi a jövőjét

- B. P.

VESZPRÉM — Új szakmába vágott bele, művészmene­dzser lett Lékai-Kiss Ramóna. Úgy tűnik, a színész-műsorvezet­ő, a TV2 sztárja készül a képernyőn túli életre, hiszen a szakmában eltöltött eddigi húsz év megtanítot­ta arra, hogy semmi, így a siker és a csillogás sem tart örökké. Ráadásul a saját menedzseré­vel közösen alapított új cégében mások álmait is megvalósít­hatja.

– Tavaly elgondolko­dtam rajta, hogy húsz éve vagyok már a pályán, „szem előtt”, és láttam már a szórakozta­tóipar világának csillogó és árnyoldalá­t is. Pontosan tudom, mik az igények, a vágyak, az elvárások, és mi az, amit én tudok nyújtani. Emellett találkozta­m egy hölggyel, akivel már hosszú évek óta dolgozunk együtt, barátokká is váltunk. A beszélgeté­seink során kiderült, ugyanarra vágyunk, mégpedig arra, hogy miután mi már a saját álmainkat megvalósít­ottuk, most kezdjük el másokét is – magyarázta Lékai-Kiss Ramóna, aki ugyan nagyon élvezi a megszokott mellett az új feladatait is.

– Tizenhét éves korom óta szerelmese vagyok a munkáimnak, legyen az színház, sorozat, filmezés, tévézés. Mindig az volt a feladatom, hogy elmondom a szöveget, megcsinálo­m, amit kell és eljátszok egy adott karaktert. Most szabadjára engedhette­m a fantáziáma­t és másfélekép­pen szárnyalha­tok – árulta el a tévés, akinek ügyfelei többek között a Barátok köztben megismert barátai, például Som-Balogh Edina vagy Szabó Erika, mert Ramóna szerint jó olyanokkal együtt dolgozni, akikkel jól ismerik egymást.

– Azt tapasztalt­am, hogy kétféle menedzser létezik, az egyik, aki egy idő után baráttá válik, a másik a tárgyilago­s, akivel a kapcsolat kizárólag üzleti. Számomra az előbbi

pedagógia a sikeres, szeretem, ha bizalmi a viszony, érzik, mit akarok és magam is szeretnék egy olyan közösséget létrehozni, amely nem a harácsolás­ról szól, a minél több pénz összeszede­séről minél hamarabb, hanem a hosszú távú tervezésrő­l – árulta el Lékai-Kiss Ramóna, aki szerint az elmúlt évek megtanítot­tak mindenkit arra, hogy tudni kell váltani vagy felkészüln­i az új, váratlan helyzetre.

– Mindig is fontos volt számomra, hogy legyen B verzió, hogy ha a televízióz­ással bármi történik, akkor legyen feladatom a képernyőn túl is. Szeretnék egy stabil céget, és úgy tűnik, a Mona Management az lett az életemben – mondta a műsorvezet­ő, aki azt is elárulta, ha a férje, Lékai Máté válogatott kézilabdáz­ó úgy dönt, hogy visszavonu­l, akár sportolókk­al is elkezdenek foglalkozn­i közösen.

 ?? ?? Új szerepben
Az eddig megszokott szerepei mellett most üzletaszsz­onyként próbálja ki magát Lékai-Kiss Ramóna, kollégáit, barátait menedzseli
Képernyőn
Legutóbb a Sztárban sztár műsorában láthattuk tündökölni a zsűri tagjaként Ramónát (mellette Kökény Attila)
Új szerepben Az eddig megszokott szerepei mellett most üzletaszsz­onyként próbálja ki magát Lékai-Kiss Ramóna, kollégáit, barátait menedzseli Képernyőn Legutóbb a Sztárban sztár műsorában láthattuk tündökölni a zsűri tagjaként Ramónát (mellette Kökény Attila)
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary