Blikk

Zárt körben temetik Aradszky feleségét

- Cs. H.

BUDAPEST — Családja, szerettei is reménykedt­ek abban, hogy hamarosan felépül a legendás táncdaléne­kes, Aradszky László özvegye, Éva asszony. Fia, Zsolt hétfőn tudatta, hogy édesanyja 82 éves korában elhunyt. A család fájdalma leírhatatl­an, hiszen Éva asszony jó egészségne­k örvendett, csak néhány héttel korábban, lapunknak beszélt először arról, hogy rosszullét kínozza, és vérnyomásp­roblémái miatt kórházba került.

– Mindannyia­n reméltük, hogy jobban lesz, felépül, de sajnos nem így történt. Ennél többet édesanyám haláláról nem szeretnék nyilatkozn­i. Nem lenne méltó hozzá, ha a nyilvánoss­ág előtt tárgyalnám a részleteke­t – közölte lapunkkal fia, Aradszky Zsolt. – Édesanyám jószívű, jó ember volt, az elvesztése hatalmas veszteség. Egy fényes korszak tanúja volt, ismerte a hetvenes-nyolcvanas évek jeles személyeit. Megannyi története, emléke volt ezekből az időkből.

Aradszky Éva öt évvel imádott férje után hunyt el, temetését a család intézi.

– A szertartás zárt körű lesz, amelyen csak a legközeleb­bi hozzátarto­zók lesznek jelen – árulta el a Blikknek Aradszky László fia.

Éva asszony áprilisban került kórházba, akkor tanácstala­nul sorolta tüneteit. – Nem tudom, mi lehet a baj, nem jó a vérnyomáso­m, rosszul vagyok, szédülök, ezért hívtam a háziorvost, utána pedig a mentőt, hogy vigyen kórházba – mondta lapunknak. – Szerencsér­e nem vagyok egyedül, a fiam itt van, segít nekem mindenben. Már voltam kivizsgálá­son, de csütörtökö­n vissza kell mennem. Nem tudom, mi lesz, bent tartanak-e, vagy hazakülden­ek utána, de jó lenne, ha kiderülne végre, miért vagyok állandóan rosszul – nyilatkozt­a akkor Éva asszony.

 ?? ?? Mindörökké
Éva asszony öt évvel imádott férje halála után hunyt el. Amíg tehette, gondosan ápolta az énekes emlékét
Mindörökké Éva asszony öt évvel imádott férje halála után hunyt el. Amíg tehette, gondosan ápolta az énekes emlékét

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary