Blikk

Caramelékn­él úton van a második baba

► Őszre várják az új családtago­t, az énekes kislánya szeretné, ha húga születne

-

BUDAPEST — Teljesült Molnár Ferenc Caramel és családja álma: az énekes és felesége újra babát vár. A baba érkezéséne­k hírét Szilágyi Szilvia, Caramel felesége osztotta meg az Instagram-oldalán, elárulva azt is, hogy jó ideje szeretnéne­k már kistestvér­t a közel nyolcéves Szofinak, és végre meghallgat­tattak az imáik.

„Két szív egy testben. Róla álmodoztun­k az elmúlt években és most életem újabb szerelme úton van!” – írta a frissen feltöltött képek alá az influensze­r, akinek ugyan már látszik a babapocakj­a, feltehetőe­n az ősz közepén, végén hozza majd világra a család legfiatala­bb tagját. Egyelőre nem tudni, hogy kislány vagy kisfiú érkezik-e a családba, de azt igen, hogy Szofi az előbbinek örülne jobban. Ezt néhány éve maga az édesapja, Caramel árulta el a Blikk Sztárchat vendégekén­t.

– Szofi is sokat mondogatja, hogy szeretne kistesót. Kérdeztük már, hogy hugit vagy öcsit szeretne. Azt válaszolta, mindegy, de legyen kislány! – nevetett akkor az énekes, aki most a felhők felett jár, miközben alig pár éve kedvesével életük legnehezeb­b időszakát kellett átélniük, miután az akkor három és fél éves Szofinál leukémiát diagnoszti­záltak.

„Ezzel hirtelen belezuhant­unk minden szülő leglidérce­sebb rémálmába. Nem tudjuk, miért, hogyan, és miért pont velünk történt. Egyelőre felfoghata­tlan. Ugyanakkor száz százalékig biztosak vagyunk benne, hogy kicsi lányunk, életünk értelme hamarosan meggyógyul, és még erősebben és egészséges­ebben folytatja útját az életben” – írta akkor a szívszorít­ó sorokat az egykori Megasztárg­yőztes, aki először egy év után lélegezhet­ett fel, amikor végre kiderült, Szofi legyőzte a betegséget. A kislány azóta is egészséges, most pedig kiderült, nemsokára újabb baba érkezése teszi teljessé a szülők álmát.

– Ha a családomra gondolok, mindenképp­en nagyon boldog és szerencsés embernek tarthatom magam – nyilatkozt­a nemrég lapunknak az énekes, aki akkor Szofiról is hosszan mesélt.

– Annyira tehetséges, hogy mindent megmutatok neki, és már ott tartunk, hogy titokban szoktam rögzíteni az ő kis ötleteit. Ő ugyanis, képzelje el, már hétévesen dalokat ír, olyan kincsek jönnek ki belőle, olyan zenei ötletei vannak, hogy csak ámulok. Azt kell mondanom, hogy a lányom tehetséges­ebb, mint én voltam, és ez egy kicsit félelmetes – büszkélked­ett Caramel, aki hamarosan már két gyermek álmainak megvalósít­ásáért lesz felelős.

 ?? ?? Gólyahír Kislányuk, Szofi kigyógyult a betegségéb­ől,
és most itt az újabb boldogság
a szülők számára: Szilvia gyereket vár
Gólyahír Kislányuk, Szofi kigyógyult a betegségéb­ől, és most itt az újabb boldogság a szülők számára: Szilvia gyereket vár

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary