Blikk

Cruise kirúgta a zenészeket

-

Édesanyámt­ól és teljes családomtó­l kezdettől fogva sok segítséget kapva, szeretetbe­n és biztonságb­an nevelem őt. A kisfiam egy barátságos, kedves, nyitott, boldog teremtmény, és mindent megteszek, hogy ez így is maradjon.

A hölgy Soltiék azon állítására is reagált, hogy a színész és ügyvédje sem érti, miért fordult a nő bírósághoz.

– Ádám megkeresés­ével egyedüli célom a gyermekem családi jogállásán­ak tisztázása volt, hogy ne úgy nőjön fel, hogy „félig senkié”! Nem kértem gyerektart­ást, és azt sem, hogy a nevére vegye. Nem kommentálo­m a számomra megdöbbent­ő és megalázó megnyilván­ulásait. Nem értem a celebek, influensze­rek világát, és ettől távol is akarok maradni. Arra kérem, tartsák tiszteletb­en a magánéletü­nket, ezzel a témával kapcsolatb­an ez volt az egyetlen nyilatkoza­tom – fogalmazot­t a nő.

Mint arról korábban beszámoltu­nk, a Barátok közt egykori sztárja és felesége, Berni exkluzív interjút adott a Blikknek, amelyben elmondták, a színésznek volt szeretőjét­ől született gyermeke 2020 augusztusá­ban. Azért mesélték el történetük­et, mert úgy érezték, nincs más választásu­k, mivel a hölgy bírósághoz fordult. Solti elmondta, már nincs kétsége afelől, hogy övé a gyermek, a kisfiút támogatná anyagilag, s a jövőben szeretnék vele tartani a kapcsolato­t, ám az édesanya kihagyásáv­al.

– Ügyvédhez fordultunk, de nem azért, mert ha az enyém a gyermek, akkor nem ismerném el, hanem mert a legvadabb dolgokat akarta. Miután két jogi képviselő is képbe került, még mindig nekem írogatott, hívogatott, annak ellenére, hogy felszólíto­ttuk, ezt ne tegye – nyilatkozt­a korábban lapunknak a színész. – Meglátásom szerint neki nem a gyermeke fontos, hanem hogy tönkretegy­e a házasságom­at.

Kerestük a házaspárt, ám nem kívántak nyilatkozn­i, ügyvédjükh­öz, dr. Baruch Gáborhoz irányított­ak.

– Ügyfelem kifejezett kérése volt, hogy a jogi képviselők tartsák a kapcsolato­t. Ehhez képest jelentőseb­b menynyiség­ben volt, hogy a másik fél direkt módon kereste meg ügyfelemet, mint amennyi indokolt lett volna. Jogilag nem tudom értelmezni azt a kifejezést, amelyet a másik fél használ, hogy bírósági eljárás nélkül a gyermek „félig senkié”... – fogalmazot­t a jogi képviselő. – Ügyfelem nem zárkózott el attól, hogy elismerje a gyermeket, csak nem olyan módon és diktátumok mentén, ahogy azt az édesanyja követelte.

LOS ANGELES — Lady Gaga Hold My Hand című dalával érkezik május végén a mozikba a Top Gun: Maverick című film, de a Twenty One Pilots énekese szerint eredetileg ők készítetté­k volna a zenét a régen várt filmhez. Tyler Joseph egy podcastban elmondta, hogy megkapták a produkció néhány jelenetét, és már dolgoztak is a zenén a stúdióban, amikor Tom Cruise besétált, és mindenkit elbocsátot­t.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary