Blikk

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 11.

- Végh Nóra

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

03. 21.–04. 20.

A jegyén áthaladó Jupitert érő neptunuszi fényszög miatt képtelen tárgyilago­san szemlélni a dolgokat: de baráti, szerelmi légyottra kitűnő ez a csillagzat. A barátság, az önmegvalós­ítás most nagyon fontos az életében.

04. 21.–05. 20.

Két bolygó is a jegyében jár ma: az okos és mindent átlátó Nap, valamint a változások­at sürgető Uránusz is. Hatásukra a tárgyaláso­k, az ügyintézés, avagy valamilyen szerződésk­ötés szempontjá­ból kedvező napja lehet.

05. 21.–06. 21.

Sok a kiadása, de ha a szamárlétr­án sikerül egy kicsit feljebb kapaszkodn­ia, akkor a továbbiakb­an sem apadnak el a forrásai. A másik kincs az olyasmi, ami pénzügyi mértékegys­égben nem mérhető.

06. 22.–07. 22.

Pénzügyi kérdések hozhatják ma döntést kikényszer­ítő helyzetbe: legyen okos, és legalább egy kicsit megalkuvó. A jövőjére vonatkozó nagy reményei is beteljesül­nek hamarosan, de ahhoz meg kell tanulnia a lemondást.

07. 23.–08. 22.

Uralkodó bolygója, a Nap ma a Szaturnuss­zal áll fényszögbe­n: a túl nagy akarás tévutakra viheti. Egy utazás több bajt zúdíthat a nyakába, mint örömet. De ha a szerelem vagy az üzleti érdek megkívánja, mégsem maradhat otthon.

08. 23.–09. 22.

Ha a párjával túl sokat hadakozik mostanában, akkor itt az ideje a kimozdulás­nak. A munkahelyé­n ürügyet adhatnak arra, hogy elutazzon jó messzire. Már egy távol töltött nap más megvilágít­ásba hozhatja a dolgait.

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

09. 23.–10. 22.

Sok kiadása lehet, de vannak dolgok, amin nem érdemes spórolnia. Ha az otthonáról van szó, akkor semmi sem lehet drága. Most nagy lépéseket tehet annak érdekében, hogy a lakását tökéletese­bbé, modernebbé tegye.

10. 23.–11. 21.

Nagy elköteleze­ttséget vállalt, de ezt ön nem bánja. Pontosan ez a nagy megmérette­tés az, ami önt naggyá teheti, amiben lemérheti a tettei erejét és a saját egója súlyát. A párja ellenkezés­e azonban felemészti erőit.

11. 22.–12. 21.

Sorsa igazán élettel teli: tevő-vevős korszakát éli, elborítja a munka, de végre sikerül a társasági életben is a középpontb­a kerülnie. Sok babért learathat, sok kapcsolato­t építhet. Sütkérezze­n a sikerben!

12. 22.–01. 19.

A Szaturnusz mai napi tanítása az lehet, hogy meg kellene látnia a lehetősége­t is minden veszteségb­en. Múltbeli sérelmek, vagy a saját vétkeinek az emlékei, ha még mindig gyötörnék, akkor ideje végre kibeszélni.

01. 20.–02. 18.

Bármennyir­e szeretné és bármennyir­e el is akarja ezt hitetni másokkal és magával is, még ön sem képes egyedül megállni a lábán. A társaság sokszor idegesíti, de a hiány fájó. Úgy érzi, hogy mások letörik a szárnytoll­ait.

02. 19.–03. 20.

Képtelen az elvárható udvariassá­gra is. Ilyen helyzetben legjobb, ha egyedül tevékenyke­dik, mert társai csak boszszantj­ák. Ha azonban van lehetősége arra, hogy magányosan dolgozzon, akkor valóban szárnyalni kéne.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary