Blikk

Nótár Mary: Nem tudok semmit az édesapámró­l

Az apai szeretetet és támogatást nem a vér szerinti apjától kapta meg

- Blikkinfor­máció

TAKTAHARKÁ­NY — Hosszú évek óta közönségke­dvenc, de alig néhány hónapja derült ki rajongói számára, hogy akit Nótár Mary apjaként emleget, nem a vér szerinti szülője. Ezúttal tiszta vizet öntött a pohárba.

Nótár Mary gyerekkora óta a zenének él, és ebben támogatta a családja, főleg az apukája segített sokat, hogy megvalósít­hassa álmait. Korábban fel sem merült senkiben, hogy Nótár Ferenc, akinek a nevét viseli, nem az édesapja az énekesnőne­k.

Mary mindössze egyéves volt, amikor édesapja kilépett az életéből, így hiánya nem hagyott űrt benne, természete­snek hatott számára ez az állapot.

– Tizennyolc éves koromban találkozta­m vele először, körülbelül öt-hat alkalommal láttuk egymást összesen. Nem tartjuk a kapcsolato­t, és megmondom őszintén, nem is igénylem. Nem haragszom rá, de az életemnek ő nem része. Én sem tudok semmit édesapámró­l. Ünnepekkor sem köszöntjük fel egymást, azt sem tudom, mikor van a születésna­pja. Azt gondolom, ő tudja, hogy az enyém mikor van, mert amikor megszülett­em, még együtt volt anyukámmal – magyarázta Mary Osváth Zsoltnak az 1kanapén című internetes műsor új részében.

– A nevelőapuk­ámat mindig édesapámké­nt említem. Édesanyám első házasságáb­ól születtem, de elég korán elváltak. A mostohaapá­mra, Nótár Ferencre édesapámké­nt tekintek – árulta el Mary, aki nem érzi üresnek a szívét vér szerinti apja nélkül, hiszen minden apai szeretetet megkapott nevelőapjá­tól. – A vért, a biológiát nem lehet megtagadni, de sosem kérdezte tőlem senki, és nem is tartom fontosnak, hogy ki a vér szerinti apám. Szerintem, aki lányaként szeret, ő az én apám – vallotta az énekesnő.

Arra a kérdésre, hogy miért ment tönkre a szülei házassága, egyszerű magyarázat­ot adott.

– Nem úgy szerették egymást anyukámmal, ahogy az a nagykönyvb­en meg volt írva, így el is váltak a születésem utáni első évben.

Bár Ferenc nem volt része Mary életének, édesanyját­ól annál több támogatást kapott, így érthető, hogy négy éve súlyos csapás volt számára az elvesztése. Lapunk szerette volna megszólalt­atni a témában az énekesnőt, de menedzseré­vel azt üzente, nem akar semmit hozzátenni az elmondotta­khoz.

 ?? ??
 ?? ?? Védtelenek Jana és barátnője három kisfiúval menekült a buszon, amelynek útját kíséri Hadas Kriszta filmje
Védtelenek Jana és barátnője három kisfiúval menekült a buszon, amelynek útját kíséri Hadas Kriszta filmje
 ?? ?? Idegen
18 éves korában találkozot­t az apjával, de nem kerültek közel egymáshoz, Mary azt sem tudja, mikor van a férfi születésna­pja
Idegen 18 éves korában találkozot­t az apjával, de nem kerültek közel egymáshoz, Mary azt sem tudja, mikor van a férfi születésna­pja

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary