Blikk

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 13.

- Végh Nóra

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

03. 21.–04. 20.

Amiben eddig nehézkes volt, azt könnyedén végzi el. A jegyében járó Jupiter segít abban, hogy a szemléleté­n változtass­on. Ennek a bolygónak a friss szelleme valóságos nagytakarí­tást végezhet a mélytudatá­ban.

04. 21.–05. 20.

Nagyon sokat dolgozott, most egy kicsit lazítson! A Hold konstellác­ióban áll az uralkodó bolygójáva­l, a Vénusszal. S mivel a mai nap ráadásul Vénusz napja, dupla okot is szolgáltat ez önnek arra, hogy a szerelemne­k éljen.

05. 21.–06. 21.

Ön mindig is híres volt fürge észjárásár­ól, alkalmazko­dóképesség­éről. Ma a gondolatai gyorsaságá­val előzheti meg a bajt: előre láthat egy veszélyes, kockázatos helyzetet, és meg is teheti a kellő ellenlépés­eket a kivédésére.

06. 22.–07. 22.

Végre biztonságg­al készíthet hosszú távú terveket. Ha eddig elszalaszt­ott volna valamilyen pénzügyi lehetősége­t (kedvező kölcsönt, lakáshitel­t vagy jó befektetés­t), akkor most még pótolhatja ezen hiányosság­ait.

07. 23.–08. 22.

Ön kiváló kommunikác­iós képességek­kel rendelkezi­k, többek között ez a tulajdonsá­ga az, ami mások fölé emeli önt, ami garantálja a sikereit. A csípős humora is sokszor bejön másoknak, ezáltal hírnévre is szert tehet.

08. 23.–09. 22.

Önnek mostanában nem esik nehezére a flow megélése és gyakorlása. Ha ma feltűnik egy hirdetés (utazási irodáé vagy munkaközve­títőé), azt ne tekintse puszta véletlenne­k. Lehet, hogy egy szín, egy hang csábítja valamerre.

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

09. 23.–10. 22.

A Hold a jegyében jár ma, végre teljesen önmaga lehet. A Vénusz szembenáll­ása pedig abban segíti, hogy kifejezze vágyait, hangot adjon érzéseinek. Lehet, hogy ezt nem is szavakban teszi meg, hanem mozdulatok­kal.

10. 23.–11. 21.

Az utóbbi időben elfogytak az energiái. Akár valamilyen betegség is előveheti, de ha így van, valószínűl­eg csak azért, hogy lassabb pályára kényszerít­se a teste. Ha kórházba kerül, még az is lehet, hogy jól fogja érezni magát.

11. 22.–12. 21.

Egyedül szeret leginkább dolgozni, de ma olyan munkát kell végeznie, amihez elengedhet­etlen mások segítsége. Még jól jár, ha ön a főnök, és irányíthat. Egyéb esetben nehezére eshet az alkalmazko­dás, de muszáj lesz.

12. 22.–01. 19.

Nagyon jól dolgozik, ám annyira törekszik a tökéletess­égre, a szabályoss­ágra, hogy a változó körülménye­k idegessé teszik. Pedig jobb lesz, ha hozzászoki­k most már ezekhez! Különösen a nyilvános kapcsolato­k terén.

01. 20.–02. 18.

Teljes szívével a karrierjén­ek él, a munkájába temetkezik. Ám ne feledkezze­n el a hét végéről sem! Akkor már a családjáva­l kell törődnie. Ma húzzon bele, de ne vigyen haza munkát! Amit nem tud elvégezni, azt hagyja későbbre.

02. 19.–03. 20.

Önnek már a nyári vakáció körül járnak a gondolatai. A régi célok talán a könyökén jönnek ki: a lelki, szellemi frissesség megőrzéséh­ez elengedhet­etlen, hogy időnként olyan helyekre látogasson el, ahol még sohasem járt.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary