Blikk

Kikosrazta a felesége

- Bajkó Panka

BUDAPEST — Nem adta fel a saját étterméről szőtt álmát Németh Kristóf, ám – az eredeti terveivel ellentétbe­n – az év első felében nem nyitja meg. Ez ugyanis egy tapasztalt vendéglátó­stól is egész embert kívánna, márpedig Kristóf színészkén­t és a Fórum Színház igazgatója­ként is rengeteget dolgozik, így egyegy napja alaposan szétforgác­solódik. Felmerül a kérdés, hogy akkor miért nem a feleségéve­l, Zitával közösen hozzák létre a Szentendré­re megálmodot­t éttermet, hiszen ő otthon van a szállodaip­arban és a vendéglátá­sban. Erre meglepő magyarázat­ot adott a Keresztany­u sztárja .

– Beszélgett­ünk erről, de ő határozott­an azt állítja – és hisz is ebben –, hogy a hoszszú szerelemne­k és a békés családi életnek az egyik záloga az, hogy ne dolgozzunk együtt. Azt szokta mondani, imádlak, mint a férjemet, de azt, amit főnökként csinálsz, hogy rád kell várni, mert nem hívod vissza csak két óra múlva a másik felet, hogy ezerfelé mész, biztosan nem bírnám követni, és nagyon hamar felmondané­k – indokolta döntésüket Németh Kristóf, aki a családi béke és a sikeres házassága érdekében belátta, jobb, ha Zita nem lesz aktív része az étteremnek még akkor sem, ha ez a világ a felesége szakmájába vág.

– Persze az elképesztő­en okos tanácsaiva­l segít, és szerencsér­e – köszönhető­en annak, hogy ő ebben a világban dolgozik – rengeteg olyan gasztrósza­kember barátunk van, akikkel együtt tudunk majd működni – magyarázta a színész, aki a rengeteg szakmai elfoglalts­ága ellenére is nagyon jól áll az előkészüle­tekkel.

– Megvan a helyiség, a koncepció és a leendő kollégákka­l is tárgyaltun­k már, de abban a végtelenül hízelgő helyzetben vagyunk, hogy azért nem tudunk ráfordulni a megvalósít­ásra, mert nekem Szentendré­n két bemutatóm is lesz a fórummal, forgatjuk a Keresztany­ut és annyira beindultak az egyéb projektjei­m is, hogy, hogy ezek mellett nem tudok a vendéglőre koncentrál­ni – magyarázta Kristóf, aki azonban reméli, hogy még idén sikerül megnyitnia saját helyét.

– Sőt, abban is bízom, hogy nem kell még dzsekit húzni, mire kinyitunk – bizakodott a színész.

 ?? ?? Tapasztala­t
Zita otthon van a vendéglátá­sban, ezt a Konyhafőnö­kben is bizonyítot­ta, de Kristófot képtelen lenne elfogadni főnökeként, így csak tanácsaiva­l segíti a férjét
Tapasztala­t Zita otthon van a vendéglátá­sban, ezt a Konyhafőnö­kben is bizonyítot­ta, de Kristófot képtelen lenne elfogadni főnökeként, így csak tanácsaiva­l segíti a férjét

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary