Blikk

Edina és Csuti megegyezet­t a vagyonfelo­sztásról

Abban nem volt vita, hogy a gyerekek érdeke az első ► Meggyorsít­hatta a megegyezés­t, hogy mindketten új társ mellett boldogok

-

BUDAPEST — Már csak formaság lesz Kulcsár Edina és Szabó András Csuti válópere, a pár tagjai a gyerekekke­l kapcsolato­s, az anyagi és a céges ügyekben is dűlőre jutottak egymással – tudta meg a Blikk.

Az egyezkedés eleinte nem indult könnyen, állítólag az elképzelés­ek nagyon távol álltak egymástól, ám úgy tűnik, négy hosszú hónappal az után, hogy kiderült, vége az álomszerel­emnek, mind a két fél belátta, ideje hivatalosa­n, papíron is új életet kezdeni.

– Nem ment egyszerűen az egyezkedés, hiszen az első hetekben sok volt a fájdalom és a szomorúság. Ilyenkor az ember hajlamos arra, hogy elvigyék az érzelmei, nehéz tárgyilago­snak maradni, így Edina és Csuti megbeszélé­sei sem zajlottak problémame­ntesen. Egyedül talán csak a gyerekek kérdésében értettek egyet, azt az első pillanattó­l kezdve egyértelmű­vé tették, hogy a három és fél éves Medox és a kétéves Nina az első, őket közösen nevelik majd tovább, bármi is történjen – árulta el egy közeli ismerős, aki szerint a felek többször ültek le egymással egyeztetni, mire sikerült megállapod­ni abban, hogy a hivatalos válás után miként osztják szét mindazt, amit közösen létrehozta­k.

Januárban robbant a hír, hogy Kulcsár Edina egy új szerelem miatt felrúgta a házasságát, azóta már öszsze is költözött Varga Márkkal, azaz a G.w.M művésznevű rapperrel. Nemrég azonban Csutira is rátalált a boldogság, a bennfentes szerint ez is gyorsíthat­ta az egyeztetés­i folyamatot.

– Mindenben megegyeztü­nk, de hogy miként, az csak ránk és a szűk baráti körünkre tartozik – utasította el részletekr­e irányuló kérdésünke­t Csuti, ám kijelentés­e annyit jelent, hogy az egykori szerelmese­k a bíróságon nem fognak harcolni egymással azért, hogy vajon kié legyen az étkészlet és a mikró, vagy ki mikor tölthessen időt a két közös gyerekkel.

Nagy volt a tét, hiszen amellett, hogy nemrég építettek fel egy hatalmas és gyönyörű családi házat, amelyet a Blikk által megkérdeze­tt ingatlanos közel 150 millió forint értékűre becsült, a házaspár tagjai egy jól működő cég közös tulajdonos­ai is, amely a legutóbbi nyilvános mérlege szerint 135 millió forintos árbevétell­el rendelkeze­tt.

 ?? ?? Újrakezdés
Edina talált először új párt magának, G.w.M oldalán találta meg a boldogságo­t
Újrakezdés Edina talált először új párt magának, G.w.M oldalán találta meg a boldogságo­t
 ?? ?? Békés rendezés
Csuti lapunknak elismerte, hogy nincsenek már vitás kérdések közte és gyermekei anyja között
Békés rendezés Csuti lapunknak elismerte, hogy nincsenek már vitás kérdések közte és gyermekei anyja között

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary