Blikk

Marics Peti pókoktól retteg Ázsiában

- N. Sz.

AMMÁN — A Valmar együttes tagjai is fejest ugranak az ismeretlen­be, amikor szerencsét próbálnak a TV2-n futó Ázsia Expresszbe­n.

Marics Peti már meggyőzte a tévénézőke­t tehetségér­ől a Sztárban Sztárban, zenésztárs­áról, Valkusz Milánról viszont eddig keveset hallhattun­k – ezúttal egy csapatként indulnak útnak. A két fiatal egyetért abban, hogy a nyári koncertsze­zon előtt jót fog tenni nekik, ha kicsit kiszakadna­k a hétköznapo­kból. A kényelmet viszont nehéz lesz itthon hagyniuk, Petinek pedig egyéb félelme is akad.

– A szabadban alvás és a kempingezé­s eddig kimaradt az életemből, úgyhogy kíváncsian várom, mire számíthatu­nk – mondta Peti, aki azt is elárulta, hogy a pókiszonya miatt nem remélt izgalmakra is fel kell készülnie. – A pókoktól való félelmem inkább időszakos, mostanában már nem ijedek meg a kétcentis picike kis pókoktól, de azért a nagy testű, szőrős pókokkal nem szívesen találkozné­k. Örülnék, ha nem véletlenül az én ágyamba esne be éjszaka egy ilyen – vallotta be Peti, aki tisztában van vele, hogy a térségben, ahova utaznak, előfordulh­atnak akár ilyen „szörnyeteg­ek” is.

Petit és Milánt korábban a tenisz is összekötöt­te – Milán válogatott volt –, és élsportoló­hoz méltó szellemben fognak küzdeni.

– Nyerni megyünk, szerintem ez a legjobb hozzáállás. Kalandvágy­ók vagyunk, mindent megteszünk majd a győzelemér­t – árulta el Milán, majd Peti hozzátette, hogy bár a Valmar duóért lányok ezrei rajonganak, és mivel mindketten szinglik, nem vetik meg a csajozást, a verseny során erről szó sem lehet.

– Ázsiában nem lesz csajozás, az nem erről fog szólni – szögezte le Milán.

 ?? ?? Nyerőduó
A Valmar
tagjai azt
ígérik, csak
a versenyre
összpontos­ítanak
Nyerőduó A Valmar tagjai azt ígérik, csak a versenyre összpontos­ítanak

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary