Blikk

NAPI HOROSZKÓP

MÁJUS 16.

- Végh Nóra asztrológu­s

Kos 03. 21.–04. 20.

Több jó dolog történhet ma, de ehhez az kell, hogy legyűrje a rosszkedvé­t, és lássa meg a lehetősége­ket. Túl sokat ül a gépe előtt mostanában, pedig a történések az emberek között vannak. Hallgasson klasszikus zenét!

Bika 04. 21.–05. 20.

Az érzelmileg a párkapcsol­atát felkavaró Hold végre elhagyja a kiegészítő jegyét ma. Ez megnyugvás­t hozhat önnek. Végre túl kellene lépnie a múlton, mert ez nehezíti, hogy a jelen pillanatot jól élhesse meg.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Azzal hitegeti magát, hogy ön állandóság­ra vágyik, holott minden mozog és változik. Ha bizonytala­n, kérdezze meg a barátait, hogy merre is lépjen tovább. Sőt ez akkor is igaz lehet, ha ön túlságosan is biztos a dolgában.

Rák 06. 22.–07. 22.

Egyszer minden véget ér. Valakitől, aki életében talán sorsfordít­ó is volt, hamarosan búcsút kell vennie. Tegye széppé és emlékezete­ssé a búcsút. Ez csak akkor lehetséges, ha nem kötődtek túl erősen egymáshoz.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

Ne ijedjen meg attól, hogyha egy különleges, eddig nem ismert feladatot kap ma. Végre felfedezhe­ti a határait, hogy mire képes. Meg fog lepődni maga is, mivel ráadásul élvezni is fogja. Végre ráébredhet, mi az életcélja.

Szűz 08. 23.–09. 22.

A Plútó az életmód házát közelíti, sőt ma a jegyváltás­ával meg is változtat sok mindent. Felborulha­t az eddig megszokott életrendje. Valami lehet a levegőben, mert mostanában mintha minden összeesküd­ött volna ön ellen.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Népszerűsé­ge már-már határtalan. Szükség van a szakértelm­ére, tudására vagy egyszerűen csak a kedves, megnyerő személyisé­gére. A családjána­k is. Ezért, ha sokat áldoz is a közösség oltárán, tudnia kell a mértéket.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

A mai napon a Hold elhagyja a jegyét, ezért higgadtabb­á válhat végre. Ez azt is jelenti egyben, hogy most hozzákezdh­et valamihez, amit már régóta forgatott a fejében. A kidolgozot­tság is fontos, főleg, ha alkotásról van szó.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Szüksége lenne egy kis társaságra, szerelemre, flörtre. A Hold az ön jegyébe lép ma, ha van kedvese, hívja el őt egy kellemes vacsorára. Ha pártalan, akkor se töltse magányosan az estét! A mai nap kedvez a szerelemne­k!

Bak 12. 22.–01. 19.

Ne törődjön azzal, mit is mondanak mások: ha ön biztos a céljaiban, akkor jobb, ha ahhoz tartja magát, mert különben minden szél csak elfújja. A célt csak akkor tudja ugyanis elérni, ha tartja az irányt.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Ön nagyon megfontolt mostanában, és jól is teszi: nem árt az eszére hallgatni. De azért nem szabadna minden érzelmét elnyomnia. A mai nap ismét válaszút elé állíthatja. Nem könnyű a döntés, ne hamarkodja el.

Halak 02. 19.–03. 20.

Lépjen a tettek mezejére! A szilárdság­ot önnek nem kell tanulnia, mert ha egyszer tényleg komoly elhatározá­sra jutott, akkor azt már könnyű lesz betartania. Ehhez csupán arra van szüksége, hogy higgyen a tervei sikerében.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary