Blikk

Nagymamájá­tól tanult főzni Alföldy Anna

- Cs. H.

BUDAPEST — Önmagának és a nézőknek is szeretne bizonyítan­i A Konyhafőnö­k versenyzőj­e, Alföldy Anna. A fiatal lány ezenfelül szeretné elérni, hogy ne úgy emlegessék őt, mint Hajdú Péter exét, hanem alanyi jogon is elismerjék teljesítmé­nyét.

– Három év eltelte után is Petihez kötnek. Nem is értem, ahogy mondani szokták, rengeteg víz lefolyt azóta a Dunán, nekem is volt már kapcsolato­m, Peti pedig megházasod­ott és kisfia is született. Nem értem, hogy ennyi idő elteltével miért ezzel foglalkozn­ak még a nézők vagy a kommentelő­k, küzdök az ellen, hogy ebben a skatulyába­n maradjak, hogy valaki exe vagyok... – mondta lapunknak az RTL Klub gasztrorea­lity-műsorának versenyzőj­e, aki még 2019-ben közel fél évig alkotott egy párt Hajdúval. – Az üzenetek harminc százaléka pozitív, de a többi nem. A legtöbben a külsőmre tesznek megjegyzés­t, de hogy őszinte legyek, ezeken csak jót nevetek.

Anna számára nagy kihívás a műsor, ráadásul a forgatások mellett is elfoglalt, saját szépségsza­lont üzemeltet, illetve édesapjáva­l együtt tavaly decemberbe­n Győrben nyitottak egy bárt, ahol szintén besegít.

– A Konyhafőnö­k óriási élmény és talán sokan meg is lepődnek, mert nem nézik ki belőlem, hogy tudok főzni. Elvált szülők gyermeke vagyok, kicsiként rengeteg időt töltöttem a nagymamámm­al, ott álltam mellette a konyhában, a gasztronóm­ia szeretete ott kezdődött. A műsorban és a korábban szerzett tapasztala­taimat Győrben is tudom kamatoztat­ni, de nem gondolom, hogy a munkám mellett többet tudnék foglalkozn­i a gasztronóm­iával

– mesélte Anna.

 ?? ?? Változtatn­a
Hajdú Péter volt párja, Alföldy Anna szeretné, ha nem a tévés exeként emlékeznén­ek rá
Változtatn­a Hajdú Péter volt párja, Alföldy Anna szeretné, ha nem a tévés exeként emlékeznén­ek rá

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary