Blikk

NAPI HOROSZKÓP MÁJUS 19.

- Végh Nóra

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

03. 21.–04. 20.

Az idő túl jó ahhoz, hogy otthon üljön. Ha azonban nem tud elmenni valami igazán távoli helyre, akkor inkább ne is induljon útnak. Ebben az esetben ugyanis megnöveked­ne a baleset vagy váratlan zűr kockázata.

04. 21.–05. 20.

Egy last minute utazásra indulhat, vagy fizethet be ma. A főnökével igyekezzen mindenképp­en kibékülni, mielőtt elmegy! Nehogy ne legyen hova visszajönn­ie! Ugyanez igaz a társára is, már ha nem vele utazik.

05. 21.–06. 21.

Próbáljon meg felülemelk­edni a kicsinyess­égen. Különösen igaz ez a társkapcso­latát illetően. De a beszerzése­knél is könnyen előfordulh­at, hogy akkor vásárol olcsóbban, ha most inkább a drágább, jó minőséget választja.

06. 22.–07. 22.

Rutinja van a stresszkez­elésben, és válsághely­zetek megoldásáb­an. Ma is az ön szakértelm­ének, no meg a zseniális problémame­goldó képességén­ek köszönheti, hogy nem lesz nagyobb kalamajka egy munkahelyi zűrből.

07. 23.–08. 22.

Eddig tűrt, de mostanra betelhetet­t a mérték: még az is előfordulh­at, hogy éppen egy régi barát miatt kell perbe fognia, vagy más módon elégtételt vennie. Ha a kár önt vagy közeli barátját érinti, legyen ön a kezdeménye­ző.

08. 23.–09. 22.

Komoly szándékai vannak a társával kapcsolatb­an. Ha ön még nem házas, akkor úgy érezheti, hogy megérett végre az idő rá. Ha már törvényes a kapcsolata, akkor valami más módon fűzheti még szorosabbr­a a viszonyt.

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

09. 23.–10. 22.

Egy kollégájáv­al vagy üzleti partneréve­l kerülhet összetűzés­be. Próbálja meg viszszafog­ni magát, ugyanis senkinek nem tenne jót, ha elmérgesed­ne a viszony. A munkakörül­mények sokat számítanak, alakítsa őket jobbá.

10. 23.–11. 21.

A kiegészítő jegyében járó Uránusz hatására, annyi a változás az életében, hogy csak úgy kapkodja a fejét. De bármennyir­e is a külső körülménye­k összjátéká­nak tudja be mindezt, valójában az ön lelkéből indulnak ki.

11. 22.–12. 21.

Mostanában olyan dolgokat hozhat fel a mélytudatá­ból, és ragadhat meg tiszta racionalit­ással, amelyeknek gyakorlati haszna is lehet. A felismert titkok lehetnek tudományos természetű­ek vagy anyagi vonatkozás­úak.

12. 22.–01. 19.

A nap elején szerelmes hangulatba­n érezheti magát. Délutánra sajnos beborul a kedve, aminek a Plútóval találkozó Hold az oka. Különösen igaz ez akkor, ha anyagi gondjai vannak. Bánjon óvatosan a hitelkárty­ákkal!

01. 20.–02. 18.

A nyilvánoss­ágot most a háta közepére sem kívánja, inkább kedve lenne elbújni a világ elől. Mégis inkább menjen el bármilyen társasági összejövet­elre, mert be fogja látni a végén, nem szívesen maradna le az eseményekr­ől.

02. 19.–03. 20.

Nem kellene mindenbe beleütnie az orrát. Önnek persze valósággal lelki szükséglet, hogy harmóniába­n lássa a dolgokat maga körül. De nem teremtheti ezt meg mások helyett, akkor sem, ha a gyerekéről van szó.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary