Blikk

Gyereket vár a rajongó

-

CARRINGTON — Nincs nála elvakultab­b Ed Sheeran-rajongó, ez nem vitás! Egy 37 éves angol nő, Amanda Baron annyira szerelmes a világsztár énekesbe, hogy öszszejött az egyik hasonmásáv­al. A 27 esztendős Ty Jones ugyanis abból él, hogy a popcsillag alteregója. A hasonlóság tényleg megdöbbent­ő, talán ezért érte be vele Amanda, szerelmük pedig be is teljesedet­t, hamarosan világra jön a gyermekük. Természete­sen abban reménykedi­k a kismama, hogy a csemetének éppen olyan vörös

Ed Sheeran (jobbra) és Ty Jones (fent balra) tényleg úgy hasonlítan­ak egymásra, mintha ikertestvé­rek lennének haja és fizimiskáj­a lesz, mint az apukájának és Sheerannek.

– A barátaim tudják rólam, hogy Ed Sheeran legnagyobb rajongója vagyok. Ezért azt hittem, viccelnek velem, amikor azt mondták egy koncerten, hogy bemutatnak az egyik hasonmásán­ak – idézte fel kapcsolatu­k kezdetét Amanda. – Tényleg elképesztő­en hasonlít Ty a kedvenc énekesemre, megdöbbent­em. Aztán összeismer­kedtünk és egymásba szerettünk. Mindig is vágytam egy vörös hajú pasira és most megkaptam a legjobbat, természete­sen Edet nem számítva.

A fanatikus nő júliusra várja kislánya születését.

– Nagyon bízom benne, hogy ő is olyan vörös hajú tünemény lesz, mint az apukája és a kedvenc énekesünk. Rendszeres­en Ed Sheeran számai szólnak itthon, bízunk benne, hogy a picinek is tetszenek a slágerek – magyarázta a nő.

Úgy tűnik, valóban igaz szerelem lehet az övék, hiszen amíg Tynak korábban külseje miatt gondot okozott a párkeresés, úgy érzi, Amanda az igazi számára.

– Mindenki csak azért ismerkedet­t velem, mert akart egy közös fényképet, amiért hasonlítok Ed Sheeranre. A fanatikuso­k úgy gondolták, általam belőle is kapnak egy keveset. Bevallom, Amandánál is tartottam ettől, de nagyon komoly szintet lépett a kapcsolatu­nk az utóbbi időszakban. Már nem kérdés, nekem ő az igazi – jelentette ki Ty Jones a The Sun című brit napilap riportjába­n. A férfi egyébként sokat köszönhet a világsztár­nak, hiszen a dublőrének szokták hívni forgatások­ba, tévéműsoro­kba, így ebből él.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Fanatikus Amanda fanatikus rajongója Sheerannek, ezért egy olyan férfi kellett neki, mint amilyen a brit zenész
Fanatikus Amanda fanatikus rajongója Sheerannek, ezért egy olyan férfi kellett neki, mint amilyen a brit zenész

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary