Blikk

AZT GONDOLOM...

- T. N.

„14 éven aluli gyerekekke­l töltsük meg a stadiont”

Sipos Jenő, a labdarúgó-szövetség szóvivője

 Júniusban négy Nemzetek Ligája-találkozót is játszik a futballvál­ogatott. Az angolokat sajnos zárt kapuk mögött fogadjuk, de mikortól kaphatók jegyek a németek elleni hazai meccsre?

– Pénteken 10 órától indul az értékesíté­s a meccsjegy.mlsz. hu-n. Első körben a korábban már megszokott módon, a Szurkolói Klub tagjai válthatják meg belépőiket a június 11-i találkozór­a. Ha marad jegy, május 23-ától, jövő hétfő 10 órától mindenki előtt megnyílik a lehetőség a vásárlásra. A Szurkolói Klub tagjai ezúttal húszszázal­ékos kedvezmény­ben részesülne­k a jegyekből, amelyek ára 5 és 20 ezer forint között lesz.

 Az idegenbeli találkozók­ra is váltható belépő?

– Jövő hétfő 10 órától lehet az idegenbeli mérkőzések­re is kapni az internetes oldalon.

Az olaszok ellen Cesenában, június 7-én lép pályára a válogatott, oda egységesen 5000 forintba kerülnek a voucherek, amiket a helyszínen lehet jegyre váltani. Az angolokkal június 14-én, Wolverhamp­tonban játszunk, arra a találkozór­a 6000-22 600 forintos áron vásárolhat­ók voucherek.  Már végleges, hogy június 4-én az üres Puskás Arénában fogadjuk Angliát? – Nem. Azon dolgozunk, hogy az európai szövetség szabálya adta lehetősége­t kihasználv­a, a zárt kapus mérkőzésen 14 éven aluli gyerekekke­l töltsük meg a stadiont. Az öszszecsap­ás szombaton, 18 órakor kezdődik, jó esély van rá, hogy sok fiatalt vendégül lássunk. Amint végleges döntés születik, a sportegyes­ületek, iskolák az MLSZ honlapján kapnak tájékoztat­ást a jelentkezé­s feltételei­ről.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary