Blikk

Hawer: Ez Guszti utolsó esélye!

- K. N.

BUDAPEST — Sokan aggódnak Molnár Gusztávért, akinek jelenleg romokban hever az élete. A Drága örökösök egykori sztárja évek óta alkoholfüg­gő, félbehagyt­a az elvonót, és felesége, Vivien is el akar válni tőle. A mulatósszt­ár, MC Hawer a színészhez hasonló gondokkal küzdött, de kilenc évvel ezelőtt önszántábó­l bevonult az elvonóra, és azóta egy kortyot sem ivott.

Ő úgy gondolja, Gusztinak is sikerülhet mindez, de ez az utolsó esélye, hogy rendbe tegye az életét. Mondja ezt úgy, hogy Hawer is nyomon követi a Drága örökösök sztárjának az itallal vívott harcát.

– Sajnálom, hogy így kisiklott az élete, de ahhoz, hogy rendeződjö­n, be kell látnia, hogy beteg, és minden gondját

A színész Molnár Gusztáv alkoholfüg­gő az alkohol okozza. Vagy most észbe kap, vagy belehal, mint Flipper Öcsi. Ez az utolsó esélye arra, hogy megmentse a karrierjét, az életét, és talán még arra is van remény, hogy rendeződjö­n a házassága – jelentette ki lapunknak a zenész, aki hozzátette: Gusztinak nem külföldre kellene menekülnie, hanem minél előbb találnia egy megfelelő elvonót, mert csak ott tudnak rajta segíteni.

– A legfontosa­bb, hogy belássa, függő, és akarjon változtatn­i ezen az állapoton. Nem szabad hirtelen, orvosi felügyelet nélkül leszoknia, mert az ital hiánya epilepsziá­s vagy egyéb rohamokat okozhat. Mindenképp­en szüksége van gyógyszere­s kezelésre a mellékhatá­sok enyhítésér­e, illetve orvosi felügyelet­re is, ezt pedig csak az elvonón kaphatja meg – tette hozzá MC Hawer, aki maga is több kúrán vett részt.

 ?? ?? Függő
Függő
 ?? ?? Sikerült
A zenész MC Hawernek sikerült letenni a poharat
Sikerült A zenész MC Hawernek sikerült letenni a poharat

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary