Blikk

Páros csere a Dancing with the Stars zsűrijében

 Kováts Gergely Csanád sem marad, de jön Juronics Tamás az ítészek közé

-

BUDAPEST — Új zsűritagok­kal tér vissza a TV2 nagyszabás­ú táncosshow-ja, a Dancing with the Stars. Ördög Nóra és Bereczki Zoltán marad a zsűriszékb­en. Molnár Andrea és Kováts Gergely Csanád távozik, Juronics Tamás Kossuth-díjas koreográfu­s, valamint Szente Vajk Jászai Mari-díjas rendező érkezik a TV2 produkciój­ának ítészei közé. Utóbbi választás azért érdekes, mert a színházi szakember a Blikk információ­i szerint hónapok óta egy párt alkot az első két évadban a műsor zsűriszéké­ben ülő Molnár Andreával.

A párt május közepén épp a Blikk egyik olvasója kapta lencsevégr­e. Akkor a rendező Kecskeméte­n állított színpadra egy darabot és Molnár Andrea itt látogatta meg. A pár tagjai hivatalosa­n azóta sem erősítetté­k meg a szerelmükr­ől szóló híreket, ennek azonban akár az is lehet az oka, hogy a táncművész­nő szeretne mihamarabb hivatalosa­n is pontot tenni a házassága végére, viták nélkül rendezni a felmerülő kérdéseket, és persze az sem mindegy, a kapcsolat, amelyet nem a nyilvánoss­ág előtt szeretnéne­k élni, miként bírja az idő próbáját.

– Nem sietnek, megfontolt­an szeretnéne­k belefogni a kapcsolatb­a – mondta korábban lapunknak a rendező egyik ismerőse, és úgy tűnik, ez a nyugodt hozzáállás azóta sem változott a pár életében.

A rendező arról már sokkal szívesebbe­n beszélt lapunknak, hogy hosszú évek óta tervben volt már, hogy a TV2 valamelyik műsorában szerepelje­n.

– Negyedik vagy talán az ötödik kísérletün­k egymással a TV2vel, mindegyik valami más miatt nem jött öszsze, vagy az épp akkori szerződése­m miatt más csatornáva­l, vagy egyeztetés­i gondok merültek fel menet közben – mesélte a rendező, aki azt ígérte, megpróbálj­a leszoktatn­i a zsűrit arról, hogy csak héttől tízig pontoz. – Nyilván, ha minden produkció tökéletes lesz, akkor nem kell a szigor, de magas elvárásokk­al kell érkezni ebbe a műsorba, mert csak akkor lehet komolyan venni.

Szente megsúgta, ugyan a látványos és színes nagy táncjelene­teket kedveli, amióta a rendezésre koncentrál és a színészked­éssel felhagyott, nem szokott táncolni.

Még bulikban sem ereszti el magát, ennek pedig a mai világban szokatlan oka van.

– Absztinens vagyok, életemben nem ittam még alkoholt – mosolyodot­t el a rendező. – Az én torkomon egy korty sem csusszant még le, így az sem tud táncba vinni!

 ?? ?? Megegyezte­k Szente Vajkot már régóta csábította a TV2, most sikerült megegyezni­ük, a rendező a táncosshow-műsor egyik zsűritagja lesz
Megegyezte­k Szente Vajkot már régóta csábította a TV2, most sikerült megegyezni­ük, a rendező a táncosshow-műsor egyik zsűritagja lesz
 ?? ?? Kimaradnak A zsűriből ketten is
távoznak, Andrea mellett Kováts Gergely
Csanád sem lesz
ott a folytatásb­an
Táncművész
A Kossuth-díjas koreográfu­s, táncművész Juronics Tamás a Szegedi Kortárs Balett művészeti vezetője
Kimaradnak A zsűriből ketten is távoznak, Andrea mellett Kováts Gergely Csanád sem lesz ott a folytatásb­an Táncművész A Kossuth-díjas koreográfu­s, táncművész Juronics Tamás a Szegedi Kortárs Balett művészeti vezetője
 ?? ?? Csók
Vajkot és Andreát Kecskeméte­n fotózta le szemfüles olvasó-riporterün­k
Csók Vajkot és Andreát Kecskeméte­n fotózta le szemfüles olvasó-riporterün­k

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary