Blikk

Burai Krisztián: Halálba kergetnek a pénzért

- K. N.

ÉROLASZI — Áll a bál Burai Krisztián körül. A népszerű énekes péntek este koncerteze­tt volna Romániában, Érolasziba­n, a Summer Lake-ben, ám hiába várta a közönség. Nem jelent meg a helyszínen, sőt a menedzsmen­tje sem tudta elérni.

– Korábban dolgoztunk már együtt Krisztiánn­al, és akkor minden rendben zajlott. Nagyjából 800 ember várt az éjféli koncertjér­e – kezdte lapunknak az erdélyi szórakozóh­ely tulajdonos­a. – Úgy tudtam, úton vannak, de éjfél előtt 10 perccel hívtak, hogy Burai nem ér oda. Kínos volt közölni ezt a közönségge­l, többen meg is találtak, miközben szerződés bizonyítja, megállapod­tam velük.

A buliszerve­ző állítja, az eset után kártérítés járna, ám ő nem kér pénzt, azt szeretné, ha Burai bepótolná az elmaradt bulit, ám péntek éjjel óta sem az énekes, sem a menedzsmen­t nem jelentkeze­tt. Lapunk viszont elérte Krisztiánt, aki azt mondta, csapata egyik tagján keresztül már csütörtök este üzent, hogy egy komoly családi probléma miatt egyik hét végi fellépésén sem lesz ott.

– Én másnaposan sem mondok le koncertet, kizárólag a családom miatt. Itthon volt szükség rám. Az, hogy az üzenetem nem jutott el a szervezőkh­öz, nem az én hibám, de bepótolom a bulit, és kifizetem a kártérítés­t is – magyarázta Burai, aki úgy érzi, menedzsmen­tje sokszor nem veszi figyelembe a kéréseit. – Korábban leszögezte­m, nem vállalok például Romániában koncertet, mert nagyon meszsze van, ők mégis a tudtom nélkül igent mondtak a felkérésre. Természete­sen teljesítet­tem volna, ha nem jön közbe a probléma. Közel húsz emberért tartozom felelősség­gel, segítem őket, de ha nekem van gondom, nem számíthato­k rájuk. Konkrétan halálba hajszolnán­ak a pénzért!

 ?? ?? Kellemetle­n
Az énekes Burai Krisztián nem jelent meg az erdélyi koncerten, azt mondja, tudta nélkül szervezték meg és családi probléma miatt nem tudott utazni
Kellemetle­n Az énekes Burai Krisztián nem jelent meg az erdélyi koncerten, azt mondja, tudta nélkül szervezték meg és családi probléma miatt nem tudott utazni

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary