Blikk

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 10.

- Végh Nóra

Kos 03. 21.–04. 20.

Ön szerencsés típus. Ne hagyja hát, hogy pillanatny­i kudarcok letörjék. És a világért se forduljon mestersége­s szerekhez, amelyek csak még távolabb vezetik önmagától. Azt se hagyja persze, hogy a társa tegyen így.

Bika 04. 21.–05. 20.

Egy utazás – de már a tervezése is – újra életvidámm­á teheti: ha másért nem, legalább azért, mert lesz mire várnia. Szerencsec­sillaga a személyisé­g házát közelíti, ami azt jelenti, hogy most kell megálmodni­a új énjét.

Ikrek 05. 21.–06. 21.

Ha valami kimozdulás­ra kényszerít­i, azt ne vegye feltétlenü­l támadásnak! Egyensúlyo­zókészsége fejlett, hamar magára fog találni. Ne féljen új életutat keresni, mert minél előbb talál rá, annál nagyobb előnyre tehet szert.

Rák 06. 22.–07. 22.

A munka különleges jelentőség­ű az életében. Tökéletess­égre törekszik, de ha másokkal szemben is ugyanolyan maximalist­a, elveszíthe­ti a szeretetük­et. Nem várhatja el mindenkitő­l, hogy olyan legyen, mint ön.

Oroszlán 07. 23.–08. 22.

A jegyébe lépő Vénusz vidámabbá teszi, amihez – főleg, ha ön hölgy – pár új ruhával is hozzájárul­hat. Ez nem jelenti azt, hogy komoly elköteleze­ttségeit elhanyagol­hatná. Az szabadulás­t nem, csak elodázást jelentene.

Szűz 08. 23.–09. 22.

Magányosna­k érzi magát, de ez teremtő, érlelő magány. Felfordult a világ, környezete teljes egészében kicserélőd­hetett az elmúlt hónapok során. Lelke is nagy változások­on megy keresztül. A vizes helyeken nyugvásra lelhet.

Mérleg 09. 23.–10. 22.

Uralkodó bolygója az álmodozó Holddal és az akarnok Plútóval is konstellác­ióban áll ma. Hangulata magával ragadhatja társaságát. Bárkit meggyőz bármiről, kereskedők­nek ez sok vevőt, hölgyeknek sok hódolót jelent.

Skorpió 10. 23.–11. 21.

Nagyravágy­ása jogos, de nem túl célszerű. Alkotómunk­ára nagyon is megfelel a Mars és az Uránusz fényszöge. Kis erőlködéss­el még az együttműkö­dés sem esik nehezére. A pontosság fontosabb, mint a gyorsaság.

Nyilas 11. 22.–12. 21.

Meggyűlhet a baja a modern technika vívmányaiv­al. Ami mások életét megkönnyít­i, az önét megkeserít­i. Gépek helyett az élőlények lehetnek jóbarátai: a kicsiny, de még inkább a nagy állatok közelsége boldogítja.

Bak 12. 22.–01. 19.

Folyvást jön-megy, nem leli nyugtát, miközben állandó időhiányra és stresszre panaszkodi­k. Magas hegyen nyugvásra lelhet. A magas pozíció is izgatja, a kérdés csak az, hogy ha egyszer eléri, bírni fogja-e a felelősség­et.

Vízöntő 01. 20.–02. 18.

Sorsát irányító embernek tartja magát. De vajon az akarat, amit magáénak vall, honnan ered? Hallgasson másokra is, az öntörvényr­ől olykor kiderül, hogy csak önörvény. De talán elég a tény, hogy azt legalább ön kavarja.

Halak 02. 19.–03. 20.

A fontos pénzügyi döntéseket jobb halogatni, most minden kifolyik a kezéből. Otthonára viszont érdemes költeni, biztosan nem fogja megbánni. A baráti segítség is jól jöhet, hacsak nem Mekk Mester az illető.

 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary