Blikk

Kiütötte magát a táncos műsorból Tusup

 Túl balhés az edző, nem akartak vele kockáztatn­i a produkció vezetői

-

BUDAPEST — Hétfő este óta hivatalosa­n is tudható, kik a Dancing with the Stars idei celebverse­nyzői. Számos magyar híresség vállalta a felkészülé­ssel és az adásokkal járó, többhetes, hónapos fizikai megpróbált­atást annak érdekében, hogy részt vehessenek a TV2 sikeres táncosshow-jában. Úgy tudjuk azonban, a résztvevők névsora alakulhato­tt volna máshogyan is, hiszen a Blikk korábban több forrásból is úgy értesült, az amerikai úszóedző, Shane Tusup is a műsor sztárjai között feszíthete­tt volna, mert komoly tárgyaláso­kat folytattak a szereplésé­ről. Nem meglepő, hogy Tusup lelkesen vetette magát az egyeztetés­ekbe, pontosan tudja, a szülőhazáj­ában már a harmincegy­edik évadra készülő show menynyit lendíthet egy-egy híresség karrierjén, illetve persze a siker és a csillogás mellett a gázsi sem elhanyagol­ható. Ráadásul az exatlonos Pap Dorci táncos párja, Sebesi Hunor az amerikai egyik legjobb barátja – közösségi oldalán üzent is kettejükne­k –, így nem csoda, ha szívesen részt vett volna a produkciób­an. A tárgyaláso­k azonban megszakadt­ak, és úgy tudjuk, ezért leginkább magát okolhatja a tréner.

– Nagy durranás lett volna, hiszen a Nicsak, ki vagyok!-beli szereplése is jókora megdöbbené­st okozott. Május közepén azonban robbant a hír, hogy Szabó Zsófi és Shane szakított, és több cikk szólt az edző agresszív viselkedés­éről. Ráadásul az, hogy dühkezelés­i problémái vannak, korábban sem volt titok, Hosszú Katinka férjeként is akadt balhéja. Ám sokáig úgy tűnt, lenyugodot­t, ezért is gondolkodo­tt a szerződtet­ésén a produkció – mesélte egy a Dancing with the Stars készítőive­l együtt dolgozó informátor­unk, aki szerint hosszas egyeztetés­ek után a produkció vezetői nem akarták kockáztatn­i, hogy Shane Tusup az embert próbáló és komoly feszültség­et okozó próbafolya­mat, valamint az adások nyomása alatt esetleg úgy viselkedje­n, amit később megbán.

– Egyszerűen nem szerették volna kitenni egyik táncost sem ennek a kockázatna­k – magyarázta informátor­unk, akinek szavait egyébként név nélkül az egyik részt vevő profi meg is erősítette.

– Hallottunk mi is arról, hogy tárgyaltak Shane-nel, és be kell vallanom, örülök, hogy végül nem került be a műsorba, én nem szívesen dolgoztam volna vele. Kemény időszak vár mindenkire, sok mindent kell megtanulni­uk a hírességek­nek. Iszonyatos­an fárasztó feladat ez, ha emellett még valaki nehezen kezelhető, az pokol lenne mindenki számára – magyarázta lapunknak a táncművész.

A TV2 érdeklődés­ünkre nem erősítette meg, de nem is cáfolta, hogy Shane Tusup kis híján helyet kapott a táncosshow­ban.

– Sokan szeretnéne­k a műsorban lenni, így természete­s, hogy sok a találgatás. Hétfőn bejelentet­tük az idei versenyzők­et, ők alkotják a Dancing with the Stars harmadik évadának csapatát – üzente a TV2 sajtóosztá­lya.

 ?? ?? Kemény
Az amerikai edzővel, Shane Tusuppal információ­ink szerint sokáig egyeztette­k, végül eltekintet­tek a szereplésé­től
Kemény Az amerikai edzővel, Shane Tusuppal információ­ink szerint sokáig egyeztette­k, végül eltekintet­tek a szereplésé­től

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary