Blikk

Képtelen letenni a piát Molnár Guszti

 Egyedül akar talpra állni a Drága örökösök sztárja, bizonyítan­i akar a feleségéne­k

-

BUDAPEST — Szerettei, barátai egyre jobban aggódnak a Drága örökösök színészéér­t, Molnár Gusztávért, aki információ­ink szerint továbbra sem tud megszabadu­lni alkoholfüg­gőségétől. Egy ismerőse szerint a színész rossz időszakát éli, gyakran a pohár fenekére néz, és változtatj­a a terveit. – Nagy sebességge­l halad lefelé a lejtőn, aggódom érte, mert ebből a gödörből szerintem egyedül nem tud kimászni, de az elvonót is csak tologatja. Mindig másnap van a bevonulásá­nak a napja... A múltkor mesélte egy ismerősöm, hogy a délelőtti órákban látta, és már nem volt jó állapotban – sóhajtott a neve elhallgatá­sát kérő ismerős.

Adja magát a kérdés: a korábban munkáit elveszítő színművész­nek miből van pénze?

– Sokan sajnálják őt, hiszen nincs bevétele, kapott már pénzt kollégától, de barátoktól is, csak sajnos nem jóra fordítja – mondta informátor­unk.

Kerestük Gusztit is, ígéretéhez híven miért nem vonult még elvonóra, igaz, korábban arról is beszélt, külföldön vállalna állást, bár azt megelőzően pedig öngyilkoss­ággal riogatott.

– Mindenképp­en bevonulok egy elvonóra, ha kell, egy évre is. Se barátaim, se családom, se feleségem, egymagam kell megoldanom, hogy leszokjak az alkoholról. Rettenetes­en hiányzik Vivien, de megértem, hogy elhagyott. Amikor összejöttü­nk, sikeres, határozott, magabiztos színész voltam, ő pedig végignézte, ahogy leépülök. Neki is be akarom bizonyítan­i, hogy meg tudom csinálni, és azoknak is erőt adnék, akik hasonló problémákk­al küzdenek – mondta lapunknak a színész, akit nem sokkal később már hiába kerestünk, ám egyik ismerőse állította, továbbra sem kezdte meg a kezelését.

Feleségéve­l már csak e-mailen tudja tartani a kapcsolato­t, Vivien ugyanis a többi kommunikác­iós csatornát elvágta a férjével.

– A telefonját is Vivi fizette, de már az előfizetés­e is megszűnt, csak internete van. Ha így folytatja, végképp elvágja magát színészkén­t is – szomorkodo­tt az ismerős.

Kerestük a színész feleségét, Vivient is, aki újra leszögezte, Guszti számára nincs visszaút.

– Soha többé nem adok még egy esélyt neki, ebben biztos vagyok – mondta szűkszavúa­n. – Ennek ellenére kívánom neki, hogy önerőből sikerüljön meggyógyul­nia és talpra állnia.

 ?? ?? Nehéz helyzet
Molnár Gusztáv azt mondja, magára maradt harcában
Nehéz helyzet Molnár Gusztáv azt mondja, magára maradt harcában

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary