Blikk

Rátalált a szerelem

 A holland modell sztárfocis­tákkal dolgozó játékosügy­nökbe habarodott bele

-

LONDON — Újra tátalált a szerelem Boris Becker exére, legkisebb gyermeke édesanyjár­a, Lilly Beckerre, aki hivatalosa­n ma is a Nagy-Britanniáb­an raboskodó német teniszlege­nda felesége. A német Bild szerint a gyönyörű holland modell a futballügy­nök Thorsten Weckkel alkot egy párt.

A hatszoros Grand Slam-torna-győztes, 54 esztendős egykori klasszis 2009-ben vette feleségül második nejét, ám házasságuk kilenc év után zátonyra futott. Fiuk, a 12 esztendős Amadeus azonban továbbra is összeköti őket. Miután Beckert áprilisban két és fél év börtönbünt­etésre ítélték – 2,5 millió fontot (1,2 milliárd Ft) titkolt el vagyonából, hogy elkerülje adósságai kifizetésé­t –, Lilly arról beszélt, a rácsok mögött is meg fogják látogatni a teniszcsil­lagot, kisfiuknak ugyanakkor nagyon nehéz volt elmondania, mi is történt az édesapjáva­l.

– Egyszerűen nem tudta felfogni az egészet, és még mindig nem is képes rá – árulta el fiáról Lilly Becker májusban egy tévéműsorb­an. – Kicsit mindennap megszakad a szívem, ugyanakkor erős, védelmező anyatigris­sé is tett engem az, ami történt. otthon arról, mi van az apjával, de a mai világban ez már nem megy sokáig. A fiatalok manapság a YouTube-on és az interneten nőnek fel. Mint minden gyerek, ő is kíváncsi, ha nem mondom el neki az apja ballépését, akkor megtudja a világhálór­ól. Jobbnak láttam, ha én közlöm vele a rossz hírt.

A nehéz időszak után, úgy tűnik, a 46 éves nő ismét megtalálta a szerelmet, mégpedig a német Thorsten Weck oldalán, aki a Rogon nevű játékosügy­nökség

Első Grand Slam-tornagyőze­lmét aratta a US Openen alkalmazot­tja. A cég olyan sztárfocis­tákat képvisel, mint a liverpooli Roberto Firmino vagy a PSG-s Julian Draxler, de ügyfelei között szerepel a magyar válogatott Szalai Attila, Willi Orbán, Sallai Roland, Kecskés Ákos és Nagy Zsolt is.

A modellt és a játékosmen­edzsert Mallorcán látták együtt, ahol a férfi 53. születésna­pját ünnepelték, s egy étteremben is összebújta­k. Kapcsolatu­kat a távolság megnehezít­i, hiszen amíg Lilly Londonban él, párját

Düsseldorf­hoz köti a munkája, de igyekeznek minél több időt együtt tölteni.

Szakításuk után egyébként a jelenleg a HMP Huntercomb­e fegyintéze­tben raboskodó Boris

Becker sem maradt magára, Sao Tomé és Príncipe védelmi miniszteré­nek lányával, Lilian de Carvalho Monteiróva­l alkot egy párt, aki a börtönben is látogatta.

 ?? ?? Amíg lehetett, nem beszéltem
1999
Amíg lehetett, nem beszéltem 1999
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary