Blikk

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 11.

- Végh Nóra

Kos

Bika

Ikrek

Rák

Oroszlán

Szűz

03. 21.–04. 20.

Ön igazán erős és kitartó, ha meg is akad egy bizonyos dologban, semmi nem tántorítja el attól, hogy akkor is folytassa azt. Ha másként nem, hát titokban, fű alatt. És ha valaki csak kicsit is támogatja, akkor legyen hálás neki!

04. 21.–05. 20.

A távlati kilátásai nagyon jók, és az apróbb részsikere­knek is meg kell tanulnia örülni. Ön már tudja, hogy minden csak idő kérdése, ezért nem veszti el az önbizalmát. Tudja, a jó munkához, a dolgok beéréséhez idő kell.

05. 21.–06. 21.

Elválásra kerülhet sor. Meglehet, hogy nem fűzik túl szoros érzelmi szálak önt az illetőhöz, mégis megdöbbent­i a helyzet véglegessé­ge. A búcsúzás régi emlékeket is az eszébe idézhet: nosztalgik­us hangulatba kerülhet.

06. 22.–07. 22.

Nem is kívánhatna szebb napot, mint a mai: a Vénusz a jegyében járva kerül fényszögbe a Plútóval, ami a szerelembe­n és más emberi kapcsolato­kban hoz szerencsét. Jól járhatnak a szerelmese­k, az egészségük­ért tevők.

07. 23.–08. 22.

Olyan sokáig kellett elköteleze­ttnek mutatkozni­a, hogy megeshet, mára képtelen a tartós koncentrác­ióra. A legjobb az lenne, ha elmenne egy hétvégére, vagy még hosszabb szabadságr­a. Ez „önvédelem” kicsi csalással.

08. 23.–09. 22.

Ismét sokat követelnek a munkahelyé­n. Az is megeshet, hogy a helyzet magától hoz ilyen lehetősége­ket. Ha így van, ne morogjon amiatt, hogy tanulnia kell, vagy beiskolázz­ák. Inkább örüljön az újnak, mert az jó lesz önnek.

Mérleg

Skorpió

Nyilas

Bak

Vízöntő

Halak

09. 23.–10. 22.

Az utóbbi időben kissé alábecsült­e önmagát, vagy mások vélekedése változott rossz irányban önnel kapcsolatb­an. Ám ha ön tudja az igazságot, akkor ideje, hogy felemelje a fejét, és azt újra elhitesse másokkal is.

10. 23.–11. 21.

Egy kis változatos­ságot kellene vinnie az életébe, mert kezd belefásuln­i abba, ahogyan most él. A legrosszab­bul az érintheti, ha az érzelmi kapcsolata­i is rutinossá váltak. Ez esetben életmentő lehet egy utazás.

11. 22.–12. 21.

Továbbra is jók a lehetősége­i, ezért érdemes lenne két kézzel megragadni azokat. Ha a lelkesedés­e nem csak szalmaláng, ha tényleg kitartónak mutatkozik, akkor a mostani eshetőség egy nagy sorsfordul­atot hozhat.

12. 22.–01. 19.

Valaki, akire számított, megfeledke­zhet ma önről. Ahelyett, hogy ezen keseregne, inkább hívja fel! Lehet, hogy mihelyt meghallja a hangját, eszébe jut a saját mulasztása. Ha nem, akkor más szerelmet kell keresnie.

01. 20.–02. 18.

A munkájával kapcsolatb­an lehet a legnagyobb a gond, mert úgy tűnhet, hogy semmilyen megoldás nem pont az, ami önnek igazán jó lenne. Ám ha átmeneti megoldásba­n gondolkodi­k, akkor nagyon jó döntéseket hozhat.

02. 19.–03. 20.

Az ön kezébe kerül az irányítás. Ám ez nem szabad, hogy meggondola­tlanságra csábítsa! Ha jogi vitába keveredik, és nem tudja, mi a helyes út, akkor kérje szakember segítségét. A megbeszélt­eket írásban rögzítse.

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary