Blikk

Óriási lett a polipcseme­ge

-

Első férje,

Matt Lattanzi a bébiszitte­r Cindyvel (kis képen) lépett félre ez számára, hiszen nem elég, hogy mellrákja miatt az életéért küzdött, a bajban még magára is hagyta a férje. Innentől kezdve sokkal óvatosabb volt a férfiakkal, de továbbra sem volt sokáig szerencséj­e a párkapcsol­ataiban – tette hozzá a bennfentes.

Újabb sokkot jelentett számára Patrick McDermott rejtélyes ügye. A tévéssel kilenc évig alkottak párt, amíg 2005 júniusában el nem tűnt egy horgászkir­ánduláson. A hatóság három évig nyomozott, de nem bukkantak a nyomára. Voltak olyan teóriák, amelyek szerint azért tűnt el, mert csődbe ment és nem tudott gyerektart­ást fizetni a volt nejének, Mexikóban él Pat Kim néven, és egy német barátnője van.

Végül talált egy hűséges társat John Easterling személyébe­n, akivel 2008-tól éltek házasságba­n. Azonban közös gyermekük már nem születhete­tt.

O CARBALLINO — Elkészült a világ legnagyobb méretű tengeri csemegéje. Egy spanyol kisváros lakói együtt készítetté­k el a hatalmas tapast, amelynek az átmérője 5,37 méter, és 520 kilónyi, ízletesen elkészítet­t polippal borították be. Ráadásul abban is meg akarták dönteni a saját rekordjuka­t a helyiek, hogy milyen gyorsan fogyasztjá­k el a gigászi ínyencsége­t. Még a koronavíru­s-járvány kitörése előtt 2019-ben állították fel a csúcsot, akkor 11 perc és 7 másodperc alatt falták fel a helyiek a féltonnány­i csemegét, most valamivel nagyobb volt a mennyiség és fürgébben is kellett habzsolni. Azonban így is sikerült a mutatvány.

– Boldogok vagyunk, hogy a közösség végre újra együtt ünnepelhet­ett, a fesztivál fő attrakciój­a természete­sen a polipos tapas rekordjána­k megdöntése volt, 11 perc elég volt a felfalásáh­oz – mesélte egy szervező.

 ?? ??
 ?? ?? Eltűnt Nagy szerelme, a tévés Patrick McDermott egy horgásztúr­án tűnt el örökre
Hűtlen
Eltűnt Nagy szerelme, a tévés Patrick McDermott egy horgásztúr­án tűnt el örökre Hűtlen
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Hungarian

Newspapers from Hungary